O carte care pare interesanta

Navigam azi pe net, cum fac deobicei, si am dat peste siteul Recommand.ro unde am gasit un articol despre o carte cu titlul “50 de idei geniale care au schimbat omenirea”. Pare ceva interesant, ceva care sa iti poate da cateva idei bune despre cum ar putea evolua lumea, ce ar avea nevoie. Poti afla din cauza calor idei suntem astazi la acest nivel de tehnologie, ce ne-a ajutat si ce nu.

Dupa ce am vazut titlul articolului m-am decis sa-l citesc si sa vad despre ce este vorba in carte. Astazi m-am apucat sa citesc cartea “Steve Jobs, Secretele Inovatiei”, despre care voi face un articol mai detaliat dupa terminare, momentan am citit in jurde 20 de pagini.

O idee buna, inovatoare, poate schimba lumea. Daca aduce ceva nou si util, poate schimba multe lucruri in omenire. Multe afaceri de succes au pornit de la o simpla idee si multa munca, ambitie si dedicare. Chiar citeam in cartea “Steve Jobs, Secertele Inovatiei”, ca mare firma Apple a inceput intr-un simplu dormitor. Apple a debutat pe 1 aprilie 1976, iar de atunci pana astazi a devenit o companie de succes care produce telefoane, calculatoare, tablete si alte cateva gadgeturi bine vazut de toata lumea.

Uite asa se poate tranforma o simpla idee intr-o afacere de succes, daca idea aduce ceva nou in viata oamenilor si ii ajuta, ei vor cumpara acel produs sau serviciu, pentru ca au nevoie de el. Fiecare vrea sa isi faca viata mai usoara, iar daca gaseste o metoda prin care poate sa faca asta, sigur va incerca sa o foloseasca cat mai mult

Cartea “50 de idei geniale care au schimbat omenirea” poate fi considerata un catalog cu cele mai bune idei care au ajutat la o imbunatatire a vietii oamenilor, astfel au devenit niste idei “populare”

 

One thought on “O carte care pare interesanta

  1. Iti recomand sa citesti dupa ce o termini pe aceasta, ” De la idee la bani” de Napoleon Hill, si “Secretele succesului” de Dalea Carnegie..Sunt foarte bune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.