O idee faina

Stateam si eu pe Facebook ca toata lumea si am gasit o stire despre ceva legat de o “cafea in asteptare”. Nu stiam ce inseamna asa ca am citit tot pentru a ma lamuri ce poate inseamna aceasta “cafea in asteptare”. Nu prea iti vin multe idei in cap cand auzi asta, nu prea stii ce ar putea inseamna, dar este ceva foarte interesant, ceva care ar ajuta mult si la noi.

Daca ar functiona treaba asta peste tot, as putea sa cumpar o “cafea in asteptare” de la o cafenea, asta inseamnand ca acea cafea o va putea bea cineva care nu are bani sa-si cumpere una, deci, eu ma duc si dau comanda de o “cafea in asteptare”, platesc si plec in drumul meu. Dupa aceea, daca vine o persoana care nu are bani de o cafea si vrea sa bea ceva cald pe timp de iarna, poate bea cafeaua pe care am comandat-o eu, fara sa plateasca pentru ca am facut deja asta.

Este ceva foarte interesant, nu am vazut asta in Romania pana acum, dar cica ar exista cafenele care ofera acest serviciu si mi se pare o idee buna. Acum ar fi si unele probleme cu asta, de exemplu ar putea sa vina oricine sa bea o “cafea in asteptare” chiar daca el ar portofelul plin de bani. La fel ar putea face si barmanii, ar putea sa bea ei cafelele sau sa pastreze banii, deci sunt cateva probleme cu idea asta, dar in principiu e buna.

Va las si un video pentru a vedea exact despre ce este vorba si pentru a afla de cafeneau din Galati unde poti face asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.