O imprimanta de calitate este mereu apreciata

Atunci cand lucrati cu documente imprimate este bine sa aveti la indemana o imprimanta de calitate precum Kyocera! La locul de munca, ultimul lucru de care aveti nevoie este o defectiune a imprimantei chiar in mijlocul unui proiect major. Blocajele de hartie, tonerele goale si blocarile neidentificabile sunt mai putin decat ideale intr-o industrie cu ritm rapid de functionare. Din fericire, cu Kyocera MFP (imprimanta multifunctionala) aveti toate functiile pentru a face treaba. Kyocera MFP, atunci cand este combinata cu Hybrid Platform for Advanced Solutions (HyPAS), va poate oferi flexibilitatea de a gestiona sarcinile in mod sigur si eficient. Unele dintre aplicatiile personalizabile care vor ajuta la cresterea productivitatii afacerii sunt AccessLock, Secure Print Release si multe altele. 

Imprimantele Kyocera incorporeaza sisteme de imagine durabile bazate pe tamburele brevetate ale companiei. Deoarece pot gestiona sute de mii de imprimari, acestea reduc costurile, deoarece nu trebuie inlocuite. In schimb, intretinerea simpla va pastra integritatea imprimantei, facand economii. 

Aplicatiile adaptive ale MFP-urilor Kyocera ofera solutii care reduc costurile de operare, fiind in acelasi timp foarte usor de utilizat. Concurentii desemneaza rate de culoare fixe, in ciuda a cat de multa culoare este utilizata in proces. In schimb, folosesc culoare pe mai multe niveluri, la preturi diferite, ceea ce inseamna ca platiti doar pentru ceea ce utilizati. In plus, procesul MDS in 5 faze va optimizeaza configurarea si iesirea. Noi cream o structura pentru compania dumneavoastra si voi incepeti sa imprimati. Este atat de usor. Modelul KYOCERA ECOSYS M5521CDW este o alegere profesionala pentru toti cei care doresc calitate si un raspuns rapid din partea aplicatiilor! 

Impactul companiilor asupra mediului devine un accent in fruntea practicilor de afaceri. Kyocera MFP foloseste cerneala pe baza de legume si hartie durabila Forest Stewardship Council (FSC). Ambalajele lor sunt realizate din toate materialele reciclate. In plus, cutii de toner special concepute sunt incluse impreuna cu tonerul, oferind un loc pentru depozitarea tonerului gol, care este colectat si eliminat in mod corespunzator, fara a dauna mediului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.