O masina trebuie intretinuta

banner_930_local
Piese Auto – MotorVip

Daca ai masina sigur stii ce inseamna sa o intretii, cate costuri ai de fiecare data cand se defecteaza ceva si cat de mult umbli pentru a o repara. Nu este o placere sa dai banii pe piese auto tot timpul cand se strica ceva, mai ales daca se nimereste intr-o perioada mai proasta, cand nu ai prea multi bani si esti nevoit sa faci eforturi mai mari pentru a acoperi costurile reparatiilor. Uneori vei fi nevoit sa scoti o gramada de bani din buzunar pentru niste lucruri minore care au aparut din cauza neatentiei noastre, iar atunci regretam cel mai mult ca nu avem mai multa grija de masina.

Atunci cand cumparam piese pentru masina noastra este bine sa facem alegerile cele mai bune. Chiar daca unele piese auto sunt mai scumpe, cel mai important este sa fie de calitate, altfel va trebui sa o schimbam din nou, iar asta nu este deloc o economisire. Marea problema este atunci cand nu gasesti piese care sa se potriveasca pentru masina ta, un moment foarte neplacut. Se intampla des cu masinile vechi second hand, pe care le cumpara lumea pentru ca sunt ieftine. Am gasit acest articol unde se prezinta mai multe masini pe care nu ar trebui sa le cumparam second hand, masini de care sa ne ferim pentru ca vom avea mai multe probleme cu acestea, chiar daca o intretinem cat de mult putem.

Preturile la piese auto difera la toate magazinele in care ne ducem, motiv pentru care trebuie sa cautam in mai multe magazine din oras inainte de a le cumpara. La mine in oras, poti gasi piese auto mult mai ieftine daca te duci unde trebuie, la anumite magazine care au preturi mai bune. Cel mai bine este sa cauti tot timpul in mai multe locuri si sa vezi unde gasesti pretul cel mai bun.

Cel mai bine este sa ai grija de masina, sa nu se strice des, sa o intretii cat de bine poti, astfel vei reduce costurile neasteptate si vei avea o masina care va functiona mai bine. Din pacate, drumurile din Romania nu prea ne lasa sa intretinem masinile, deseori patim sa intram pe un drum prost cu viteza prea mare si gropile sa ne strice masina, iar pentru reperatii trebuie sa platim destul de mult.

Eu stiu cum este la mine la tara, drumul este foarte prost, abia poti sa mergi si daca nu esti atenti iti poti strica masina imediat, din cauza gropilor mari.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.