O multifunctionala color te ajuta sa economisesti timp

Posta electronica este o inventie deosebit de utila care ajuta la economisirea de timp si de alte resurse. De pilda, nu se mai face risipa de hartie, stiut fiind ca hartia inseamna copaci falnici taiati si aruncati la gunoi. Mi s-a spus acest lucru de cand eram copil, de aceea, cand arunc o coala de hartie la gunoi mi se pare ca am dat si eu prima lovitura de topor in trunchiul unui fag, stejar sau brad falnic.

La noi este incurajata birocratia si se arunca mii de hartii. Cand lucram ca suplinitor in curs de calificare in invatamant, vedeam muntii de dosare de la inspectoratele scolare si imi dadeam seama cati copaci au fost taiati si ce mult au cheltuit cei care doreau sa se angajeze sa isi printeze documentele, sa le legalizeze sau sa faca diverse copii de pe unele.

In final, acele dosare ajungeau la maculatura sau la gunoi.

Multe dintre dosarele necesare inscrierii la cursuri sau beneficierii de anumite drepturi se trimit online si este mult mai bine, de aceea fiecare om ar trebui sa aiba la domiciliu o imprimanta multifunctionala color . Aceste dispozitive te scutesc de nenumaratele drumuri la centrele de printare, unde trebuie sa:

-copiezi documente.

-sa printezi formulare pe care sa le completezi.

-sa scanezi documente semnate sau diplome si atestate.

Dupa ce toate acestea sunt puse la punct, transformi dosarul in PDF si il trimiti.

Este insa frustrant, cand ajungi acasa si dupa tot timpul pierdut sa constati ca iti lipseste un document din dosar, prin urmare iar trebuie sa faci un drum in oras si sa astepti sa iti vina randul.

Cu o Multifunctionale Kyocera color stresul dispare si timpul pierdut devine timp castigat.

In cele 2-3 ore in care te-ai fi dus in oras sa iti pui la punct dosarul, poti face ordine in dormitor sau pe holuri, poti gati ceva sau poti citi o carte.

De asemenea iti poti vopsi parul sau sa iti faci manichiura. Te asigur ca vei fi foarte multumit/multumita de investitia facuta, fiindca drumul pana in oras costa, printatul si scanatul costa, plus ca timpul acela pierdut la coada costa cel mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.