O nou editie MetalHead Meeting

Cei care se duc frecvent la concerte si asculta muzica rock, probabil au auzit deja de Metalhead Meeting. Anul trecut in septembrie a avut loc o editie de succes, venind cateva trupe bune care au atras o gramada de fani. Anul acesta prima editie va avea loc pe 7 iunie si vor fi prezente trupe mari, ca Moonspell si Sepultura. In iunie vreau sa ajung si eu la concert, sper sa pot face asta.

Pe 27 septembrie va mai avea loc o editie a acestui festival si vor fi invitate alte trupe mari. Finntroll, Hatesphere si Profane Omen vor canta pe scena de la Arenele Romane. Nu prea stiu nimic despre aceste trupe, dar din cate am auzit sunt trupe mari care au succes in toata lumea. Preturile biletelor sunt mici, asta daca le cumpara de pe acum. Sfatul meu este sa cumparati bilete la Golden Circle daca vrei sa fii in fata, sa vezi exact ce se intampla pe scena si sa ai parte de o sonorizare asa cum trebuie.

Sunt bucuros ca in ultimii ani avem multe concerte in Romania, concerte rock la care merita sa mergi. Anul trecut am fost la Rock the City, unde au cantat cei de la Rammstein, concert pe care sigur nu il voi uita niciodata.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *