O noua lansare de la Allview

Cei de la Allview au lansat un nou telefon, mai exact telefonul Allview C6 Quad 4G. Este un telefon cu dotari de ultima generatie, deci un smartphone veritabil care te va ajuta sa tii pasul cu tehnologia. In zilele noastre tehnologia face parte tot mai mult din viata noastra si a devenit tot mai importanta, asa ca un telefon performant este util pentru fiecare dintre noi.

Cu ce este dotat noul telefon?

Conectivitatea 4G iti asigura o viteza mai mare la navigarea pe internet, cea ce iti ofera o experienta de utilizare mult mai buna si vei avea parte de o viteza de download de 150 Mbps si 50 Mbps.

Telefonul are un ecran de 4.5 inch, deci este destul de mare pentru un smartphone. Consider ca dimensiunea este apropiata de cea optima, asa ca vei fi multumit de ecranul acestuia.

Are un procesor Quad Core 1,3 GHz, 1 GB memorie RAM si 8 GB memorie Flash. Procesorul este unul bun, iar memoria RAM este potrivita pentru un astfel de telefon. Consider ca un telefon cu 1 GB este unul bun si are o viteza destul de mare la rulare.

Pentru cei care folosesc telefonul pentru a face poze, au la dispozitie o camera foto de 5 MP dotata cu autofocus si care poate filma Full HD.

Telefonul are instalat sistemul de operare Android 4.4.2, deci vei putea folosi cea mai noua versiune a cunoscutului sistem de operare.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *