Orase pe care vreau sa le (re)vizitez din tara

Sunt cateva orase pe care as vrea sa le (re)vad si atunci cand voi avea ocazia o voi face. Imi place mult sa calatoresc, sa vad locuri noi, as putea sa traiesc o viata in care sa fiu tot timpul pe drumuri, adica sa calatoresc tot timpul din oras in oras, din tara in tara, sa vad cat mai multe locuri frumoase. Desigur, asta nu este ceva atat de usor de indeplinit, ai nevoie de bani si daca esti tot timpul pe drumuri nu este chiar atat de usor sa ai un venit maricel luna de luna, care sa-ti ajunga pentru o astfel de viata.

Nu prea am fost un multe orase din Romania si din acest motiv as vrea sa vizitez orasele mai mari din tara noastra, sa vad cum sunt si alte orase, nu doar cel in care traiesc zi de zi. In Bucuresti as vrea sa ma mai duc vara asta, chiar daca nu este un oras foarte frumos, sunt unele locuri pe care le-as putea vizita. Mi-a placut foarte mult in centrul vechi, acolo sunt multe restaurante frumoase cu o terasa unde poti bea un suc sau o bere, perfecta pentru perioada de  vara cand este foarte cald afara. As sta acolo o zi intreaga, daca as avea cu cine sa vorbesc pentru a nu ma plictisi.

In Sibiu am fost doar o singura data, in trecere, nu am fost sa-l vizitez. Din acest motiv as vrea sa am ocazia sa stau mai multe zile in Sibiu, sa vad obiectivele turistice importante din el si zonele frumoase. Sunt sigur ca e un oras ce merita vizitat, am auzit multe despre el si o gramada de oameni au spus ca este un oras frumos care merita vizitat. Totusi, o excursie pana acolo m-ar costa cam mult, sunt la o distanta cam mare de el, dar daca se iveste ocazia sa-l vizitez, cu siguranta o voi face.

In Brasov am fost de mai multe ori, dar tot in trecere. Imi place orasul pentru ca este intr-o zona de munte si nu este ordonat, cel putin asa l-am vazut eu, din masina. Mi-ar placea sa ma plimb 1-2 zile prin oras, sa vizitez locurile importante si sa vad cum este cu adevarat. Daca va fi vreodata un eveniment important in Brasov sigur ma voi duce, astfel avand ocazia sa vizitez si orasul.

Cluj-Napoca este un oras pe care as vrea foarte mult sa-l vad pentru ca am auzit doar lucruri bune despre el. Multi mi-au spus ca oamenii de acolo sunt mult mai emancipati decat in alte zone, iar asta este foarte important pentru ca un oras sa mearga bine. Nu am fost nici macar in trecere prin Cluj-Napona, nu am ajuns niciodata atat de departe, dar chiar ma bate gandul sa ma dus la facultate acolo, totusi cred ca este cam greu, fiind vorba de costuri mari pentru a sta acolo.

Cam astea sunt orasele pe care vreau sa le vizitez in mod special. As mai putea adauga si Constanta sau Timisoara, in Constanta am mai fost, dar la Timisoara nu cred ca voi ajunge prea curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.