Orase turistice din Romania pe care as vrea sa le vizitez

Daca ar fi sa fac o excursie in Romania, probabil mi-ar fi destul de greu sa-mi aleg destinatiile turistice. Fiind multe orase frumoase in tara noastra, cu obiective turistice importante si demne de vizitat, trebuie sa te gandesti bine inainte de a-ti face traseul pentru vacanta ta. Chiar mi-ar place sa vizitez intr-o vara Romania, sa imi aleg un traseu pe care sa-l respect si sa vizitez cat mai multe locuri frumoase din tara noastra. Dupa parerea mea, este destul de usor sa faci o excursie in tara noastra, nu ai nevoie de foarte multi bani, cazarea fiind relativ ieftina, iar daca ai o masina care consuma putin, sigur vei iesi destul de ieftin.

Mi-ar place sa vizitez orasele din zonele muntoase ale tarii, cum ar fi Piatra Neamt. Am fost de cateva ori prin acest oras, dar doar in trecere, nu am stat niciodata mai multe zile pentru a putea vizita obiectivele turistice din oras si din apropierea acestuia. As vrea sa am ocazia sa vizitez orasul, imi place ca este situat in zona de munte si dupa cea ce am citit pe internet, sunt destule obiective turistice de vizitat cat si peisaje frumoase pe care sa le admiram.

Despre Sighisoara am auzit ca este un oras impresionant, dar nu l-am vizitat niciodata. Nu am ajuns prea des prin zona acestui oras, decat anul trecut, cand am fost in excursie la Sovata. Din pacate, am ratat acea ocazia si nu am fost in Sighisoara, dar as vrea sa fac o excursie care sa includa si acest oras. Este cunoscut pentru cladirile frumoase pe care le “gazduieste”, fiind un centru cultural important pentru tara noastra. Pe langa asta, se afla intr-o zona frumoasa de munte, deci veti avea parte si de peisaje frumoase pe care sa le admirati, pe langa cladirile interesante.

Cazare Sighisoara Bookingexpert

 

Alt oras pe care as vrea sa-l vizitez ar fi Rasnov, aflat in apropierea orasului Brasov. M-am uitat putin la cateva imagini cu acest oras, pentru ca acolo are loc un festival in luna august a acestui an. Pot sa spun ca am ramas placut impresionat de peisajele pe care le ofera si de Cetatea Rasnov pe care o pot vizita turistii care aleg sa faca o excursie in zona.

Am vizitat Cetatea Neamt pana acum si mi-a placut mult, ar vrea sa am ocazia sa vad si Cetatea Rasnov, poate la vara, daca am bani pentru o mica plimbare pana acolo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.