P6 Quad Plus

Cu totii ati auzit de Allview, acea firma romaneasca care a umplut magazinele cu tabletele si telefoanele lor. Un lucru bun pentru noi, din punctul meu de vedere. Eu ma bucura sa vad o firma romaneasca care face treaba, careia ii merge bine si scoate pe piata produse demne de a fi cumpara. Cu siguranta ca nu se pot compara cu telefoanele sau tabletele de la Samsung sau Apple, dar nici preturile nu pot fi comparate, asa ca vorbim de un raport calitate-pret foarte convenabil.

In acest articol vor vorbi despre telefonul┬áP6 Quad Plus, un telefon care aduce un plus de performanta langa noi. Cu totii ne dorim telefoane destepte, asa numitele “smartphone”, cu totii vrem sa ne bucuram de ele in cel mai placut mod posibil. Vrem sa avem acces la functii noi si jocuri de ultima generatie. Acest telefon este unul care sigur va fi pe placul vostru. Are un procesor foarte performant, un Quad Core de 1.5 GHz si memorie ram de 1 GB. Pot sa spun ca este destul de bine pentru un telefon, procesorul performanta alaturi de acei 1 GB ram, va face o treaba buna. Sigur veti putea rula jocuri si aplicatii noi, mai aleg ca aveti la dispozitie un sistem de operare nou, Android 4.2. Chiar daca nu este cea mai vorba versiune, aceasta fiind 4.4, tot este un sistem de operare apreciat de toti si cu rezultate bune.

Cei care vreti sa faceti poze, aveti la dispozitie o camera foto de 8 MP. Puteti filma in format Full HD, deci veti avea parte de o calitate ridicata a fimarilor, cea ce cautam cu totii. Atunci cand te duci intr-o excursie, cand iesi afara sau la o petrecere, vei putea surprinde momentele importante si sa le ai tot timpul la tine, cu ajutorul acestui telefon.

Stiu ca pe toti ne intereseaza bateria, mai ales cand vorbim de un smartphone. Acesta promit o autonomie mai mare a bateriei, datoria procesorului realizat in tehnologia de 28nm si a alte imbunatatiri a telefonului.

P6Q+--poza-principala-MARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.