Pareri LG G3 S

pareri lg g3 sAm avut o perioada telefonul LG G3 S pe care l-am folosit cu placere, fiind un telefon care m-a multumit, motiv pentru care vreau sa va prezint cateva lucruri despre el cat si parerile mele. Telefonul a aparut in august 2014, deci nu este un telefon chiar asa vechi. Momentan este destul de apreciat pe piata si a reusit sa atraga multi clienti, fiind un telefon aspectuos si destul de performant pentru tinerii din ziua de azi.

O sa va prezint mai jos care sunt punctele forte a telefonului si care sunt motivele pentru care mi se pare un telefon reusit.

1. Designul. Toti ne dorim un telefon cu un design interesant si LG G3 S chiar sta bine la acest capitol. Mi-a placut foarte mult cum arata telefonul si stilul acestuia. Carcasa de pe spate ofera o senzatie placute la atingere, chiar daca este facuta din plastic. Alt lucru care mi-a placut, este plasarea butoanelor pentru volum si pentru deschiderea telefonului, fiind plasate in spatele telefonului.

pareri lg g3 s 2

2. Ecranul. Cu siguranta este unul dintre cele mai importante aspecte la un telefon. Pot sa spun ca ecranul de 5 inch a telefonului LG G3 S este suficient de mare si pentru jocuri cat si pentru filme, atunci cand nu ai alta varianta. Este protejat cu Corning Gorilla Glass 3 si are o rezolutie de 720 x 1280, o rezolutie foarte buna pentru un astfel de telefon. Touchscreenul merge impecabil, deci nu ar trebui sa ai probleme la capitolul acesta.

3. Camera. Camera de 8 MP impreuna cu tehnologia cu care este echipata ofera claritatea dorita la poze cat si la videoclipuri. Poate filma HD la 1080p si 30 FPS, fiind niste caracteristici destul de performante pentru un astfel de telefon. Camera secundara este de doar 1.3 MP, dar pentru apeluri video este perfecta.

4. Performanta. Telefonul are 1 GB RAM si un procesor Quad-Core 1.2 GHz Cortex-A7. Procesorul grafic este un Adreno 305 si se misca destul de bine in jocuri. A primit update la Android 5.0.2, lucru important pentru multi dintre noi, care dorim sa avem la dispozitie cele mai noi functii a unui sistem de operare. Un mic dezavantaj ar fi cei 8 GB de memorie interna, fiind destul de putin dupa parerea mea. Oricum, ii puteti cumpara un card Micro SD de pana la 64 GB.

Cat timp l-am folosit eu nu am avut probleme cu el, s-a miscat bine si l-am folosit cu placere. Internetul se misca foarte bine, iar jocurile nu sunt o problema. Chiar am reusit sa ma joc tot cea ce mi-am dorit fara nici o problema.

In concluzie, este un telefon pe care il recomand tuturor, avand un pret accesibil si specificatii de foarte bune pentru cei care nu au nevoie de lucruri foarte pretentioase.

One thought on “Pareri LG G3 S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.