Parul subtire este lipsit de volum si necesita tratament special

Parul subtire pare fin, dar prezinta multe inconveniente. Din lista celor mai importante amintesc:
-lipsa volumului, din acesta cauza cine poseda un par cu fire subtiri pare ca are o podoaba capilara rara.
-fiind fragil devine casant in momentul in care este supus unor agresiuni termice sau chimice, asa ca este dificil de coafat un astfel de par. La tapat ramane in perie, cand este ondulat, buclele nu tin mult fiindca este subtire.

-reactioneaza negativ si la vopselele de par, de aceea inainte de a albi se impune a fi aplicat cu regularitate tratament par subtire menit sa fortifice firul de par, sa contribuie garantat la ingrosarea lui, dar si la intarirea radacinilor.
Acest tratament eficient pentru parul subtire se poate comanda in cel mult 8 minute de pe site-ul magazinului Beautyfree.ro, unde fiecare persoana gaseste un tratament pentru problemele sale legate de podoaba capilara pe care le are. Aici se pot comanda fiind in stoc:

-tratament si sampon anticadere. In ultimul timp cu acesta problema serioasa si ingrijoratoare, fiindca afecteaza aspectul, se confrunta si femeile, dar si barbatii.
-sampon pentru volum extrem. Il recomand fiindca poate inlocui coafura si scapati in acest mod parul de tapat, de fixativ, spuma si ondulator sau placa de intins, deci de agresiunile specifice coafatului. Cu un volum extrem va puteti prezenta la petreceri cu parul dumneavoastra asa cum este lung sau scurt sau in cazul in care doriti sa il strangeti, va puteti face o coada de cal eleganta.

-kit pentru ingrijirea parului uscat si deteriorat.
-set pentru ingrijirea parului vopsit
-kit de ingrijire a varfurilor despicate
-kit pentru parul subtire
-set pentru ingrijirea parului negru
-set pentru intretinerea parului blond
-lotiune de ingrijire a parului cret.

Acest distribuitor s-a gandit la toate problemele pe care barbatii fi femeile le pot avea cu parul si a facilitate atat sistemul de cumparare a produselor, cat si transportul la domiciliu.
Sampoanele si tratamentele vandute aici contin trei elemente garantate, care ofera rezultate maxime in cresterea, fortificarea si indesirea parului:
1. Keratina sau substante inrudite cu ea. Fiind componenta de baza a parului, se intelege ca rezultatele vor fi cele asteptate fiindca problemele apar in cazul unor disfunctii.
2. Extracte active din baobab recunoscute pentru efectul pe care il au in intarirea radacinii si ingrosarea firului de par.

3. Proteina si glucoza componente menite sa creasca durata de viata a firului de par.
4. Casmirul ofera stralucire parului si aspect tineresc.
Masca pentru ingrijirea parului subtire si friabil costa numai 165 de lei si a fost notate cu cinci stele din cinci stele, fiindca toti clientii au fost multumiti de ea. Produsul poate fi combinat cu un sampon pentru extravolum si in curand parul va capata un aspect de invidiat.

Consider ca trebuie sa luam masuri pentru regenerarea parului de la primele fire care cad, inainte de a fi prea tarziu. Cu eforturi minime putem stopa caderea parului, putem sa inlocuim un par fara volum sau cu fir extrem de subtire cu unul sanatos si tineresc.
Un alt sfat: din moment ce s-a inceput un tratament, se impune perseverenta fiindca rezultatele nu se obtin dupa doua-trei proceduri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.