Pentru a face curatenie cum trebuie, cumpara de la Echipamentcuratenie.ro

Gama de produse tork de la magazinul Echipamentcuratenie.ro ofera siguranta multor clienti din Romania, fie ca sunt clienti rezidentiali sau proprietari de afaceri. Cel mai des, produsele Echipamentcuratenie.ro sunt achizitionate de catre lanturi hoteliere si restaurante. Gama de dispensere tork, sapun tork, aspiratoare profesionale, se dovedesc a fi cu adevarat utile, mai ales cand patronii trebuie sa asigura curatenie pentru 100 de persoane.

Curatenia unui restaurant este esentiala pentru a mentine clientii fericiti. Oricat de buna ar fi mancarea, daca igiena este la un nivel scazut, oamenii nu vor reveni. Fie ca vorbim de zona de servire a clientilor, bucatarie sau zona toaletelor, nimic nu poate fi neglijat. Siguranta si sanatatea clientilor trebuie sa fie principala preocupare a oricarui manager de restaurant, motiv pentru care conducerea trebuie sa implementeze proceduri clare pentru o curatenie eficienta in toate zonele de lucru din local.

Spre deosebire de alte spatii comerciale, curatenia in restaurante trebuie facuta mult mai des. Resturile de ingrediente, fie ca e vorba de grasime, legume sau chiar mici bucati de carne, pot favoriza raspandirea rapida a bacteriilor si contaminarea preparatelor. Tocmai de aceea, orice restaurant are nevoie de un program zilnic, saptamanal si lunar pentru curatenie, ca sa poata asigura calitatea produselor pe care le serveste si un nivel ridicat de igiena in interior.

Ca sa poata lucra eficient si sigur, angajatii vor avea nevoie de produse specializate atunci cand fac curatenie in restaurant. Fiecare zona este diferita, iar din acest motiv si procesele de curatenie sunt diferite. Iata o lista cu produsele de care vei avea nevoie: 

-Dezinfectanti pentru obiectele sanitare. Dezinfectarea bailor este foarte importanta, mai ales ca aici se aduna cei mai multi microbi si cele mai multe bacterii.

-Detergenti pentru pardoseli – ideali pentru a indeparta murdaria, pentru a oferi stralucire si un aspect cat mai placut.

-Detartranti: ideali pentru indepartarea depunerilor de piatra de pe echipamentele si ustensilele de bucatarie (fierbator, dozatoare de cafea si ceai), dar si pentru curatarea  depunerilor de calcar si murdaria depuse pe instalatiile sanitare.

-Produse pentru curatat geamuri si oglinzi. Pana la urma rolul geamului este de a vedea prin el si a oglinzii de a ne reflecta imaginea. Sigur nu vrem ca aceste obiecte sa fie murdare si lipsite de stralucire.

-Detergent pentru aragaze si cuptoare. Cea mai valoroasa parte a bucatariei, aragazul are nevoie de ingrjire speciala.

-Detergent pentru vesela. Intr-un restaurant, vesela se murdareste extrem de rapid. Aceasta trebuie constant spalata si reutilizata, asa ca este esential sa alegi un produs eficent, dar si bland cu pielea.

Nu puteti face curat fara ustensilele necesare sau echipamente de protectie. Din aceasta categorie nu ar trebui sa lipseasca mopul, galeata, matura, lavetele, buretii de curatat vase, bureteii din sarma, lavetele din microfibra, pulverizatoarele de solutii, sacii menajeri si manusile menajere. Folosirea manusilor este foarte importanta pentru a evita ca pielea sa intre in contact cu substantele chimice si pentru a o proteja de eventualele iritatii si arsuri.

Magazinul Echipamentcuratenie.ro este solutia cea mai buna pentru profesionistii care doresc efecte imediate de curatenie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.