Pentru o locuinta mare, alege aer conditionat multisplit!

Am fost de multe ori in vizita la prieteni care detineau un apartament compus din 4-5 camere, doua bai, la care se adaugau bucataria si mai multe holuri, plus balconul.

O astfel de locuinta este greu de incalzit, dar si greu de aerisit vara, cand totul se topeste de caldura, de aceea este necesar aer conditionat multisplit.

In ce consta acest tip de aer conditionat sau de ce este eficient in casele/apartamentele cu multe incaperi? Fiindca unitatea exterioara permite legarea mai multor unitati interioara si in acest fel nicio camera nu este lasata la voia intamplarii.

Am vazut apartamente care au aer conditionat in sufragerie si atat si nu mi s-a parut deloc eficient, fiindca in dormitoare persista atmosfera de cuptor. Degeaba se racorise in sufragerie, fiindca acolo nu dormea nimeni.

Rationamentul este valabil si la vremea iernii, cand este nevoie de caldura suplimentara si unitatile de aer conditionat pot ajuta putin caloriferele care devin neputincioase.

LG este o marca draga familiei mele, fiindca sunt ani de cand si televizorul provine tot de la acest producator si in peste 10 ani de utilizare frecventa nu s-a defectat si nu a fost nevoie de o reparatie minima la el.

LG Artcool MA09AHV 9000 BTU este o unitate interioara eficienta sub forma unei plasme, avand o capacitate mare de racire, dar si de incalzire. Pretul acesteia este de 2304 lei si ma gandesc ce elagant si bine ar fi ca la unitatea exterioara sa fie legate doua-trei aparate de acest tip. Am vazut undeva o unitatea plasata in sufragerie si alta pe holul care separa dormitoarele. Era suficient sa fie lasate usile deschise si intreaga casa beneficia de aer racoros, iar locatarii ei se simteau excelent.

Aceste unitati au capacitate mare de racire, dar si de incalzire, nivel redus de zgomot si consum mic de electricitate.

Pe site-ul magazinului sunt peste 300 de modele de aparate de aer conditionat de diverse tipuri si reprezentantii magazinului sunt gata sa ofere consultanta gratuita. Nu exita sa pui intrebari, daca nu stii ce se potriveste nevoilor de climatizare ale casei tale!

Dupa ce te-ai edificat in privinta alegerii, pune produsul in cos si finalizeaza comanda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.