Petreceri in aer liber

Cand e cald si frumos afara parca nu prea ai vrea sa petreci intr-o incapere, tot mai frumos e afara, la iarba verde in aer liber. Atunci cand vine vorba de o petrecere mai importanta, cum ar fi o nunta, un botez sau un majorat, puteti alege sa o faceti la cort, sunt firme organizatoare care iti poate face petrecerea pe care sa nu o uiti niciodata. O nunta la cort poate fi perfecta pentru perioada de vara, cand afara e cald si frumos. Chiar nu are rost sa stai intr-un restaurant, la caldura unde aerul devine insuportabil dupa cateva ore de dansat si distrat, afara e cu totul altceva.

Mie mi-ar place sa petrec in aer liber, mai ales pentru ca sunt locatii care iti ofera si piscina sau alte metode de divertisment. La noi nu prea am vazut acest obicei, lumea alege in general sa inchiriere un restaurant, pentru ca le vine mult mai usor. Cei drept, uneori poate fi mai grea organizeaza la un cort, dar daca apelezi la firme cu experienta in domeniu nu vor fi probleme, ei se pot ocupa de tot ce ai nevoie.

Dupa o anumita ora, daca faci o petrecere la restaurant, multi vor iesi afara, sa ia o gura de aer, sa mai fumeze o tigara sau pur si simplu sa mai stea putin la aer liber, pentru ca asta e frumos atunci cand afara e vreme buna, asta cum e la noi vara. Chiar se pot organiza evenimente foarte frumoase la cort, totul e sa ai idei bune pentru aranjare, sa pui totul la locul potrivit, dar asta nu poate fi chiar atat de greu.

Frumos este sa ai si o piscina, cand afara sunt peste 20 si ceva de grade Celsius toti vor dori sa stea putin in apa, sa se racoreasca, iar o petrecere este momentul potrivit pentru o mica baie, acum depinde ce fel de petrecere, nu prea poti sta in piscina cand e vorba de o nunta.

In concluzie, pe timpul verii, cea mai buna alegere pentru organizarea unui eveniment, ar putea fi la cort, sigur sunt locatii la voi in oras unde puteti face asta, gasiti pe internet destule localuri care organizeaza astfel de evenimente, pentru ca incepe sa fie ceva popular si la noi, dar sa vedem pana unde v-a ajunge. Va las mai jos o poza, sa vedeti la ce m-am refer si sa vedeti cam cum ar putea arata o astfel de petrecere:

nunta la cort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.