Primele impresii despre Allview AX4 Nano

Astazi mi-a ajuns tableta Allview AX4 Nano si m-am jucat putin cu ea. Este bine ca am wireless acasa si mi-am descarcat cateva aplicatii pentru a vedea cum se misca tableta. Pana acum nu am avut probleme cu jocurile mi-au mers bine chiar daca in acelasi timp mai descarcam si altele. S-a misca putin mai greu doar un joc, un simulator de camioane, dar pana la urma a mers bine.

Bateria m-a tinut cateva ore, ea fiind incarcata cand a ajuns. Imi place ca merge bine internet, atat pe wifi cat si pe 3G. Daca vrei sa folosesti internetul de pe cartela vei avea nevoie de un abonament, altfel nu vei rezista mai mult de cateva ore, internetul de pe cartela consumandu-se imediat. Chiar am incercat sa vad cum merge Voyo.ro cu internetul de pe cartela si in cateva minute am pierdut 100 de MB. De miscat s-a miscat bine, dar voi avea nevoie de un abonament la internet daca vreau sa am acces la internet peste tot.

Aplicatia Facebook se misca bine, videoclipurile de pe Youtube merg bine, iar muzica se aude chiar foarte frumos, mult mai frumos decat ma asteptam. Daca nu folosesti castile pe care le primesti odata cu tableta, este posibil sa nu ai un sunet prea calitativ, dar la castile de la tableta se aude foarte bine.

Am pus-o la incarcat si observ sa nu dureaza mult, imediat “creste” bateria, deci este bine, nu va trebui sa tii tableta la incarcat prea mult timp. Daca o tii 2-3 ore conectata la incercator sigur bateria va fi full si vei putea pleca iar in treaba ta.

Daca voi mai avea si alte lucruri de adaugat voi mai scrie un articol, dar deocamdata m-am jucat putin cu ea, nu am apucat si sunt multumit, pentru cea ce am eu nevoie este perfecta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.