Prison Break, sezonul 1 si 2

Am terminat primele 2 sezoane din Prison Break, un serial pe care il urmaresc acum si imi place foarte mult. Mi-au spus mai multi sa-l urmaresc, dar nu stiam nimic despre el asa ca nu i-am ascultat. Totusi, dupa ce am terminat majoritatea serialelor pe care le urmaresc, m-am gandit sa incerc ceva nou, asa ca am inceput sa ma uit la Prison Break si nu regret ca am facut asta.

Sezonul 1 este interesant, chiar daca toata actiunea se petrece in inchisoare. Scofield incearca sa il scoata pe fratele sau din inchisoare, facandu-si un plan care nu putea dea grev. Chiar daca au aparut anumite probleme pe parcurs, la sfarsitul sezonului acestia evadeaza, impreuna cu alti detinuti.

Sezonul 2 este mult mai interesant decat primul, actiunea petrecandu-se in afara puscariei, totul este diferit. Scofield are un plan prin care sa fuga impreuna cu fratele sau si sa fie lasati in pace, dar este destul de greu sa faca asta, datorita celor care ii vroiau morti.

Acum am ajuns la sezonul 3 si pare destul de interesant, chiar daca cineva mi-a spus ca este cel mai plictisitor sezon. Imi place ca fiecare sezon aduce ceva nou, adica incepe un alt capitol din viata lor.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *