Profin are grija de utilajele si echipamentele tale scumpe

Antreprenorii nu se gandesc tot timpul la aspecte care le-ar aduce economii substantiale, cu toate ca presupun investitii la inceput. Ma gandesc la toate acestea de cate ori trec pe langa ferme si firme mari si vad echipamente si utilaje care au costat o avere si sunt lasate la voia intamplarii sub cerul liber.

Cat ar fi ele de tractoare, tot au nevoie de un acoperis care sa le fereasca de ploaie sau si mai rau: de grindina.

Pietrele acelea mari cat pumnul sau cat oul le pot sparge geamurile lejer si pot ciurui caroseria.

Apa care se infiltreaza peste tot poate intra si la motor si poate afecta la fel de bine partea electrica.

Doua hale metalice realizate de firma Profin.ro ar asigura pastrarea in conditii de securitate a tuturor mijloacelor de lucru in care s-a investit enorm.

Daca nu folosim acum semanatorile sau grapele cu discuri, asta nu inseamna ca trebuie sa le abandonam in zapada, iar cand vom avea nevoie de ele sa descoperim ca sunt pline de rugina si ca nu mai functioneaza!

Halele metalice sunt versatile in ceea ce priveste utilizarea si acesta este un motiv in plus ca antreprenorii sa posede doua-trei in locul unde isi desfasoara activitatea.

Sa zicem ca te gandesti ca hala ramane goala primavara si toamna, cand timpul se stabilizeaza si nu mai ploua decat rar si poti lasa utilajele afara!

Dar ia in calcul faptul ca halele pe constructii metalice rezistente iti pot servi ca depozite pentru recolta vara!

In loc sa pui graul pe prelate uriase intinse direct pe pamant, il pastrezi la adapost pana il vinzi sau il prelucrezi si in acest fel eviti pierderile rezultate din:

– stricaciunile facute de rozatoare si pasari care ar profita de ocazie.

-precipitatiile care depreciaza calitatea produsului.

Te-ai straduit sa prinzi graul uscat ca sa se ude gata cules si sa fii nevoit sa il intinzi si sa il intorci sa se usuce din nou???

Toate aceste aspecte le-am vazut pe viu, de aceea le semnalizez.

Nimic din ceea ce apartine unei ferme sau unei firme nu trebuie lasat in ploaie sau in soare, fiindca pierderile vor fi mari si este pacat de munca atator oameni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.