Programul Advantage de la HTC

Astazi am aflat ceva interesant despre HTC si anume programul Advantage care aduce cateva beneficii celor care se hotarasc sa isi cumpere un HTC de acum inainte. Fiind la inceput acest program este disponibil doar in SUA, dar sa speram ca in curand se va extinde si in alte tari, pentru ca multi vor dori sa beneficieze de el.

Acest program le permite celor care au un telefon HTC One, One Mini sau One Max sa isi schimbe ecranul, in caz ca l-au spart sau zgariat prea rau. Se intampla foarte des sa scapam un telefon si sa se sparga ecranul, iar costul repararii nu este chiar atat de mic, iar un astfel de serviciu ar fi bine venit pentru toti. Pacat ca momentan nu este disponibil in toate tarile, dar cu siguranta isi vor extinde activitatea, pentru ca este spre binele lor.

Iti poti schimba ecranul doar daca l-ai spart in primele 6 luni de la cumpararea telefonului si doar o singura data. Daca ti se intampla sa nu fii atent odata te inteleg cei de la HTC, dar daca il mai spargi iar va trebui sa platesti. Interesant este ca nu va trebui sa platesti nici macar transportul, deci costul este 0.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *