Pulsoximetru la domiciliu: mai bine previi decat sa tratezi

In zilele noastre, oamenii preocupati de sanatatea lor sunt mult mai avantajati fata de cei ce au trait timpuri mai vechi. Astazi, avem la dispozitie o serie de device-uri prin care ne putem masura tensiunea, temperatura corpului, cantitatea de zahar din sange, saturatia oxigenului în sange si modul in care functioneaza inima.

Toate acestea sunt verificari care se pot face chiar si la domiciliu pentru cine doreste sa stie aceste date vitale pentru mentinerea sanatatii si prevenirea afectiunilor.

Daca in trecut ritmul de functionare a inimii se putea urmari numai intr-un cabinet medical, in prezent orice om care are probleme respiratorii sau cardiace isi poate comanda de pe internet un pulsoximetru si cu ajutorul manualului de utilizare isi poate masura singur saturatia de oxigen a sangelui si frecventa inimii,  in fiecare zi, in diferite momente ale zilei.

Monitorizarea zilnica a acestor date este foarte importanta si este bine ca nu trebuie sa mai mergi la medicul de familie pentru acest lucru si sa stai la coada pe hol, mai ales in contextul actual al pandemiei.

Pulsoximetru  este un dispozitiv extrem de util. Cu toate acestea, pretul lui este de doar 65 de lei pe onlinefarmacia.ro, suma pe care oricine ar trebui sa o investeasca in efortul de a-si verifica zilnic sanatatea.

Pulsoximetru este usor de utilizat si poate fi luat si in calatorii sau in concediu, deoarece este usor si mic ca dimensiuni.

Valorile saturatiei in oxigen si ale pulsului sunt afisate clar pe ecran, iar cand bateriile sunt descarcate, dispozitivul iti indica acest lucru, sa stii sa le inlocuiesti.

In acest moment, dispozitivul este in stoc pe site-ul onlinefarmacia.ro si poti sa il primesti acasa rapid si in siguranta dupa ce plasezi comanda.

Pentru sanatatea noastra pe termen lung, este bine sa tinem pulsul sub control, iar in cazul in care observam ca apar disfunctii sa apelam la medicul de specialitate si sa ne luam regulat tratamentul pe care acesta il prescrie.

Toate aceste facilitati te ajuta sa ai grija de inima ta, de plamanii tai. O inima sanatoasa sustine activitatea intregului organism si garanteaza o viata lunga si fara probleme alaturi de cei dragi care alcatuiesc universul tau.

Pe principul ca mai bine previi decat sa tratezi, intotdeauna un pulsoximetru este binevenit in fiecare casa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.