Rock N Iasi Aniversar

Sambata va avea loc evenimentul Rock N Iasi Aniversar, un eveniment la care vor canta trupe importante pe care unii poate le stiti si chiar ati vrea sa le vedeti live. Pot sa spun ca experienta pe care o ai cand vezi trupa ta preferata cantand nu o vei uita niciodata.
Pentru mine un concert cu muzica buna este un eveniment important si incerc sa particip la cat mai multe pot, pentru a ma relaxa si pentru a avea parte de o distractie asa cum imi place mie.
Pe 15 noiembrie vor canta mai multe trupe la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi, iar intrarea este libera, asa ca se pot bucura toti de trupele lor favorite. God si Melechesh vor fi headlinerii serii, dar vor canta si alte trupe din Romania. Pot sa spun ca am vazut multe trupe din tara noastra care s-au prezentat foarte bine pe scena si sunt bucuros ca avem parte de muzica buna si la noi in tara.
Vor canta cei de la Ashaena, o trupa din Barlad, orasul meu natal. Aamon si Halmyris vor fi si ei prezenti, 2 trupe locale din Iasi, care cu siguranta vor da tot ce au mai bun pentru a impresiona publicul.
In concluzie, cred ca voi fi prezent, daca voi reusi sa ajung in Iasi sambata.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *