Rozatoarele, un adevarat pericol pentru institutii

Zilele trecute la stiri am vazut o vila impunatoare in flacari din care nu a mai ramas nimic. Focul a izbucnit de la un scurtcircuit cauzat de pisicile familiei lasate nesupravegheata care au ros cabluri racordate la electricitate.
Pagubele au fost de peste 400 000 de euro, fiindca pisicile au fost luate pe incredere, desi in prezenta stapanilor se jucau in permanenta cu firele aparatelor.
Asta se intampla in gospodariile noastre fiindca sunt momente in care nu putem sa supraveghem si sa controlam totul, dar in institutiile si restaurantele care raman goale pe timpul noptii?

Un soricel nevinovat poate sa faca sa dispara totul. Este atat de mic, neinsemnat, dar poate cauza pagube de milionane de euro. Si acesta este un motiv serios pentru care trebuie sa se caute cea mai buna firma deratizare birouri si restaurante.

Un computer distrus intr-un incendiu provocat de rozatoare inseamna pierderea unor date importante care valoreaza mai mult decat dispozitivul propriu-zis. Intr-un cabinet medical daca se produce asta dispar multe documente necesare ingrijirii pacientilor si date din istoricul lor medical. Este adevarat ca multe dintre acestea sunt arhivate si asezate la dosarul medical personal, dar un incendiu ar determina si disparitia datelor pastrate in format fizic.
Sa zicem ca soriceii nu rod firele de la frigider sau de la prelungitoare, dar plini de microbi sar pe toate mesele restaurantului profitand de intuneric. Joaca lor este suficienta sa transmita numeroase boli consumatorilor care vin aici si celor care servesc la mese. Puteti sa spuneti ca mesele se spala cu detergent si ca se insista asupra acestui aspect, dar apa si detergentul nu sunt suficiente sa faca microbii incapatanati sa dispara.

In plus nici nu se stie de invazia soarecilor pe intuneric, cand nu sunt vazuti, prin urmare, mesele aparent curate poate ca nu mai sunt spalate cu detergent.
La fel se intampla cu birourile pline de acte si de dosare. Peste ele au trecut soriceii cu microbii lor, iar functionarii pun mainile pe documente si daca sunt imprudenti este posibil sa tina un mar cu aceeasi mana si sa muste cu pofta din el.

Toate acestea pot fi puse la punct cu ajutorul firmei 3d-deratizarecompleta.ro care la cerere distruge soarecii si sobolanii in totalitate. Datorita experientei indelungate, a substantelor eficiente si echipamentelor moderne soriceii sunt scosi din toate ascunzatorile lor si distrusi in totalitate. Aceasta operatiune de curatare perfecta a spatiilor in care omul isi desfasoara activitatea ar trebui facute preventiv, nu la aparitia a doua-trei exemplare, cand deja este prea tarziu.

In general soarecii sunt destul de inteligenti sa nu se arate oamenilor, sa nu pice in cursele mortale si sa nu consume grausor otravit, dar profesionistii de la firma prezentata mai sus stiu unde sa ii caute si cum sa actioneze pentru eradicarea acestora de pe teritoriul omului.

Este util de stiut ca firma 3d-deratizarecompleta.ro efectueaza si dezinsectii si dezinfectii de calitate premium.
In cazul in care v-ati intors din concediu cu plosnite la pachet si ati descoperit cu stupoare acest lucru, nu stati pe ganduri in a le solicita interventia, cat mai repede!
Sa stiti ca pastreaza confidentialitatea asupra clientilor si interventiilor pe care le fac!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.