RTT Shop

Mi-am cumparat recent un mp3 de la RTT Shop, este vorba de acest mp3 clip, voi vorbi despre el in alt articol, acum vreau sa zic cate ceva despre acest magazin online.

Am aflat de el de pe okazii, avand multe produse postate si acolo. Cautand un mp3 am dat peste acest magazin si m-am gandit sa-l incerc. Imi place ca are multe gadgeturi interesante, care iti sunt de folosit pentru calculator sau prin casa. Deja am mai pus ochii pe cateva produse pe care sper sa le achizitionez in curand, pentru ca sunt folositoare si la accesibile la pret. Nu mi se par scumpe produsele, un mouse wireless costand doar 50 de lei, cea ce mi se pare foarte putin. Are unele produse care te vor atrage imediat, sunt ceasuri cu mp3, text reader, stick reportofon pentru a inregistra conversatii, lasere, tigari elecronice si multe alte produse care ar putea sa va intereseze.

Livrarea este gratuita, cea ce e foarte bine. Nu prea ne place sa mai dam inca 10 lei pentru transport, livrarea gratuita este un mare avantaj pentru magazinele online. Daca vrei sa primiti produsul prin curier rapid, TNT, costul este de 15 ron. Ajung repede coletele prin curier rapid, in general in maxim 1 zi vei fi contactat de curier pentru a lua coletul. Cel mai des aleg sa primesc cea ce comand prin curier, pentru ca nu imi place sa astept 3-4 zile sau chiar mai mult pentru a primi ceva prin Posta. Stiti cu totii despre ce vorbesc, coletele prin costa ajunge greu si mai dureaza ceva pana primesti avizul acasa.

Nu prea mai am nimic de zis, am prezentat in mare magazinul online, maine cred ca voi vorbi putin si despre mp3ul pe care l-am cumparat, chiar daca nu este unul scump cu functii complexe vreau sa spun cate ceva despre el.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *