S-a demagnetizat cartela

Am patit-o si pe asta, astazi cand am venit de la scoala am observat ca nu mai pot suna pe nimeni. Nu stiam de ce, prima oara am crezut ca iar a cazut reteaua, exact cum se intamplase de revelion. M-am gandit ca o sa-si revina repede, dar am zis sa ma asigur ca e asta. Am intrebat cativa prieteni si mi-au spus ca la ei merge reteaua, asta mi-a dat ceva de gandit. Am crezut ca e telefonul, am pus cartela in altul dar nici o schimbare. Atunci m-am gandit ca este posibil sa se fi demagnetizat cartela, asa ca m-am dus pana la Orange Shop sa vad cum rezolv treaba.

Mai intai m-am uitat pe internet sa vad ce trebuie sa fac, am gasit mai multe informatii, unii spuneau ca trebuie sa platesc 40-50 lei, altii ca e gratis daca nu am mai avut nevoie sa imi schimbe cartela in ultima perioada. Cand am ajuns la Orange Shop i-am spus doamnei de acolo care era problema si dupa 5 minute am primit o noua cartela, fara sa platesc nimic. M-a intrebat daca am mai schimbat cartela in ultimii 2 ani si cum nu mai facusem asta nu am fost nevoie sa platesc nimic in plus.

Dupa aproximativ 10 minute am reusit sa folosesc telefon, totul functiona ca inainte. Nu ma gandeam ca e atat de simplu, am crezut ca ma va costa ceva sau va durea 1-2 zile pana totul se finalizeaza, dar in 5 minute am plecat de acolo cu o noua cartela.

 

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

2 thoughts on “S-a demagnetizat cartela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *