Scaunul conteaza mai mult decat crezi

Desi au trecut doi ani de and lucram de acasa, se pare ca scaunul meu incepuse sa ma incomodeze destul de mult si nu ma mai simteam in largul meu. De exemplu de fiecare data cand voiam sa muncesc din fata calculatorului simteam o duerere in spate dinc auza ca spatarul era prea rigid. Am decis sa caut prin gama de scaune birou de la magazinul scaune-online.ro!

Am gasit exact ceea ce imi trebuia. Un scaun de birou de culoare neagra, din piele ecologica. Deja din poze, constructia scaunului se prezenta foarte bine, deoarece la descriere era specificat ca acest tip de scaun era indicat pentru cei care petrec ore lungi la birou. Produsul a ajuns in aceeasi zi in care am plasat comanda. A fost de ajuns sa ma uit odata peste instructiuni si scaunul a fost ca si montat.

Construit din material dur din polipropilena, cu spatar din piele ecologica, complet ajustabil, avea sa fie investitia anului. Cel mai multumit eram de faptul ca site-ul scaune-online.ro a pus o descriere completa a produsului, astfel clientii vor sti ce cumpara.

Un scaun de birou adecvat este un element foarte important, deoarece spatele va avea cel mai mult de suferit daca in fata PC-ului utilizatorul nu prezinta o pozitie adecvata.

Recomand acest tip de scaun pentru munca de birou, dar si pentru cei care petrec ore in fata PC-ului ca hobby sau job de acasa. Un scaun de birou profesional va reduce durerile de spate si gradual o sa corecteze pozitia pe scaun in una corecta.

Nu cred ca dupa ce am achizitionat scaunul de pe site-ul scaune-online.ro, mai pot lucra pe un alt tip de scaun.

Confortul si calitatea de care produsul a dat dovata nu are concurenta.

Fata de alti producatori, scaune-online.ro pune la dispozitie o gama variata de produse, iar pentru unele poti chiar alege si culoare pe care o preferi mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.