Se apropie banchetul

trendy look
Rochii de seara – TrendyLook

La sfarsitul clasei a 12-a se face un banchet pentru a termina clasa cu o frumoasa petrece. Deobicei la sfarsitul lunii mai are loc banchetul, cel putin asa mi se pare cel mai ok. La mine la scoala se tine in luna mai, la sfarsit, cea ce este bine, pentru ca multi vor sa plece intr-o vacanta incepand cu luna iunie, chiar daca vine bacul. Mie nu prea imi plac petrecerile de acest gen, dar nu strica niciodata o distractie pe care sa o tii minte, mai ales cand te gandesti ca nu te vei mai vedea cu colegii foarte des.

Timpul trece repede si trebuie sa ne pregatim pentru banchet, sa ne cumparam haine adecvate pentru un astfel de eveniment. Trebuie sa ne imbracam mai eleganti, chiar daca unii dintre noi nu aprecieaza aceste haine. Mie nu prea imi place sa ma imbrac elegant, prefer ceva mai simplu si mai lejer, dar unori sunt nevoit sa-mi aleg altfel hainele, din fericire, nu prea des. In acest articol sunt prezentate cateva idei de vestimentatie care nu se demodeaza niciodata, asa ca ai putea sa te inspiri si de acolo pentru vestimatia pe care o vei alege.

Pentru baieti va fi mai usor, nu ne este chiar atat de greu sa ne alegem hainele. Deobicei ne hotaram repede, cel putin asa fac eu, nu ma uit la prea multe modele pentru a-mi alege o tinuta. Dupa ce am vazut cateva modele cat de cat ok, imediat pot face o alegere pe care sa nu o reget.

In schimb, pentru fete, va fi mare bataie de cap cu rochia pe care o vor alege. Am vazut pe alt blog un articol in care persoana respectiva spunea ca se va imbraca cu o aceasta rochie Amerie, cica este perfecta pentru un astfel de eveniment, un banchet. Sunt multe rochii pe piata si din acest motiv este foarte greu sa faci o alegere. Fiecare pare mai frumoasa si mai interesant si fiecare are ceva special, iar o alegere rapida este imposibila.

Pentru mine, vestimentatia conteaza mai putin, niciodata nu m-am gandit prea mult cand am ales hainele cu care sa ma imbrac, daca eu ma simt bine in ele este perfect, nu ma intereseaza alte lucruri. Nu prea ma intereseaza moda, se schimba repede si nu mi se pare normal sa iti cumperi anumite haine doar pentru ca sunt la moda si asa se poarta, iti cumperi haine pentru ca iti plac si iti sta bine in ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.