Se merita sa inchiriezi o masina in tara?

Acest articol este scris pentru cei care vin din strainatate cu avionul si au nevoie de o masina pentru a se deplasa. Stim cu totii ca este destul de scump sa vii cu masina din strainatate, mai ales daca stai intr-o tara indepartata. Pretul combustibilului este destul de mare, asa ca ai prefera sa vii cu avionul, fiindca vei obtine un pret foarte mic daca iti faci rezervarea din timp.

Acum poti gasi biletele de avion foarte ieftine, avand in vedere ca au aparut mai multe companii care ofera astfel de servicii si este mare concurenta, cea ce inseamna ca toti incearca sa ofere pretul cel mai mic.

Pe langa pretul mare pe care il vei plati la combustibil, un drum de cateva mii de kilometri este foarte obositor si lung. Cu siguranta iti doresti sa ajungi cat mai repede acasa, in tara, pentru a avea timp sa faci tot cea ce iti doresti, sa iti petreci vacanta asa cum iti place.

Cum avem nevoie de o masina in tara, putem gasi foarte usor o masina de inchiriat chiar de la aeroport, astfel incat sa iti fie mult mai usor. Sunt cateva firme care ofera servicii deĀ inchiriat masina din OtopeniĀ si poti obtine un pret destul de mic. In functie de masina pe care ti-o doresti si de cat timp o vei folosi, poti sa ajungi la un tarif destul de mic si cu siguranta iti va conveni sa inchiriezi o masina decat sa vii cu ea de la cateva mii de kilometri.

In tara ai nevoie de o masina pentru a te deplasa mai usor, sa iti vizitezi prietenii si rudele intr-un timp cat mai scurt, fara sa stai dupa mijloacele de transport publice, care nu iti permit sa economisesti timpul de care ai nevoie. Ar fi bine sa alegi o masina care consuma putin, fiindca ai la dispozitie cateva. Daca ai posibilitatea sa gasesti o masina cu un consum de 4-5 litri de combustibil pentru 100 de kilometri si cu siguranta vei iesi foate ieftin cu vacanta in tara.

Cu toate ca nu am inchiriat niciodata o masina, fiindca nu am avut nevoie de asta, nu cred ca este o procedura prea complicata si cu siguranta poti inchiria o masina cu usurinta. Din cate am observat multe companii cer o varsta minima de 21 de ani, fiindca tinerii sunt mai predispusi la accidente rutiere si nimeni nu isi doreste sa aiba evenimente neplacute in trafic.

In concluzie, este mult mai bine sa inchiriezi o masina atunci cand ajungi in tara, decat sa vii cu masina ta personala din strainatate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.