Selectarea lampii cu UV pentru unghii

Manichiura unei femei va releva întotdeauna frumusețea și atenția la detalii a acesteia; ele au căutat întotdeuna metode prin care să aibă unghiile perfecte, așa că au apărut manichiura semi-permanentă și unghiile cu gel, care tind să ducă unghiile spre perfecțiune.
Cât de bine s-ar potrivi pe unghii SNB Lac semi-permanent 028 Galben  , o culoare adecvată acestui sezon. Întrebarea este cum alegem singuri lampa pentru uscarea lacului pe unghii, după ce criterii o alegem?
Apariția unghiilor cu gel sau cu lac semi-permanent solicită uscarea cu lumină UV iar piața oferă foarte multe tipuri de lămpi, așa că trebuie să avem câteva criterii de apreciere a acestora așa încât să luăm decizia cea mai bună.
Iată ce trebuie analizat atunci când achiziționăm o lampă cu UV: trebuie văzut dacă producătorul de lămpi a mai produs și altceva, de exemplu lac de unghii, pile, iar în cazul în care acelea sunt de bună calitate, atunci putem să ne gândim că lampa este, de asemenea, de bună calitate; este posibil ca o cumpărare a unui set de unghii de aplicat, unghii cu gel, să fie însoțită de o lampă cu UV automat și atunci poate fi mai avantajos la preț.
În decizia de a achiziționa o lampă este important să se aprecieze și puterea acesteia, anume dacă aceasta nu are putere atunci este nu va usca bine unghiile iar treaba dumneavoastră de aplicat gel sau lac semipermanent a fost în zadar; trebuie consultat vânzătorul sau cutia, pentru a vedea dacă aceasta are putere între 24 și 36 de Wați, prin urmare o lampă care deține 4 becuri a câte 9 Wati indică faptul că lacul sau gelul se vor usca sau lipi foarte bine. Cu cât sunt mai puternice lămpile, cu atât se usucă mai bine lacul. Totul depinde și de bugetul dvs. dar trebuie să vă gândiți că dacă lampa are o putere mare, petreceti mai puțin timp uscând sau lipind unghiile, asta înseamnă că puteți avea mai pulți clienți într-un timp mai scurt, așa că merită investiția (asta dacă utilizați lampa în scop comercial).
Există aparate care nu usucă bine unghiile laterale, dacă acestea sunt într-o parte, un detaliu care determină o atenție sporită, de aceea este bine să cereți informații suplimentare dacă nu doriți să amintiți permanent acest aspect clientului.
Deci prospectarea trebuie să ocupe ceva mai mult timp dacă doriți să achiziționați din primul moment un produs foarte bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.