Seminar EVO

Sigur ati auzit despre dezvoltare personala, despre anumite idei care te pot ajuta in viata. Ei bine, poti afla mai multe despre asta daca participi la seminarul EVO care va avea loc joi, 20 martie, in Brasov. La ora 19:00 va incepe acest seminar, la Hotelul ARO Palace. Cei care stau pe langa Brasov ar trebui sa iti faca putin timp pentru a participa la seminar, fiindca este si gratis.

Eu am citit cate ceva despre dezvoltarea personala, pot spune ca sunt unele idei bune, pe care ar trebui sa le urmam fiecare dintre noi. Nu vei afla vreun secret care te va face bogat intr-o luna, un an sau ceva de genul acesta, vei afla informatii care te pot ajuta pentru a-ti face un viitor mai frumos, pe baza unor principii care sa te ajute.

Am citit o carte despre dezvoltare personala, pot sa spun ca am aflat multe informatii folositoare, dar cel mai important este motivatia care ti-o dau astfel de carti, articole citite sau seminarii, pentru ca acesta este scopul pana la urma.

Dupa parerea mea, dezvoltarea personala este importanta, asta daca stii cum sa interpretezi cele aflate si sa le folosesti in folosul tau.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *