Service-ul GSM perfect pentru device-ul tau!

Spre deosebire de un smartphone, cu ajutorul unei tablete poti realiza mult mai multe operatiuni datorita dimensiunilor generoase ale ecranului, fiind perfecta nu doar pentru filme sau jocuri, ci chiar si pentru diverse activitati de la job.

Insa, datorita dimensiunilor mult mai mari comparativ cu un telefon mobil, exista si un risc mult mai ridicat ca in momentul unui accident, aceasta sa fie distrusa. In mod evident ecranul este cel mai predispus la distrugere, asa ca trebuie sa avem mare grija la modul cum manuim o tableta.

Nu cu mult timp in urma, mi-am achizitionat in sfarsit tableta pe care mi-o doream, din dorinta de a o utiliza pentru continut video tableta si nu telefonul , tocmai pentru ecranul generos. Din nefericire pentru mine, dupa cateva ore de la achizitionarea ei, intr-un simplu moment de neatentie, mi-a scapat pe gresie fix cu ecranul in jos.

Secundele in care m-am aplecat dupa ea sa o ridic in speranta ca nu a patit nimic inafara de cateva zgarieturi, au fost cele mai lungi secunde din viata mea, agonia fiind prelungita cand am realizat ca ecranul nu se mai aprinde, display-ul fiind distrus.

Stiind ca mai aveam niste banuti pusi de-o parte, am intrat pe internet si am inceput sa caut o solutie ieftina prin care sa o pot repara, deoarece pretul pentru un astfel de device nou nu este deloc accesibil.

Pentru a scapa cat mai ieftin eram dispus ca achzitionez un nou ecran si sa incerc sa il inlocuiesc singur, insa dupa ce am vizionat un tutorial despre aceasta operatiune am realizat ca nu o pot face deoarece nu dispuneam de ustensilele necesare.

Astfel i-am gasit pe cei de la Protableta.ro, care spre norocul meu au reusit sa imi rezolve problema inlocuind display-ul si touchscreen tableta, cu cele mai mici costuri si chiar a doua zi.

La acestia am descoperit o gama extrem de variata de componente pentru tablete dar si componente pentru smartphone-uri si chiar si pentru laptop-uri, avand atat magazin cat si un service profesional care este gata sa faca fata oricarei provocari indiferend de complexitatea defectiunulor.

Un mare avantaj care influenteaza preturile reduse, este dat de faptul ca acestia importa direct de la producatori, preturile fiind sub pretul pietei in majoritatea cazurilor. Manopera in cazul lucrarilor este de asemenea si aceasta extrem de avantajoasa, fiind din punctul meu de vedere nu un pret mic care te-ar duce cu gandul la o calitate proasta, ci mai degraba un pret mic care este corect.

De la momentul respectiv au trecut cateva luni si pot sa spun ca sunt extem de multumit, tableta functionand impecabil si arata de asemenea exact ca atunci cand a fost scoasa din cutie. Ii recomand pe acestia cu toata increderea tuturor celor care au nevoie de un magazin de piese pentru tablete, telefoane sau laptop-uri de cea mai buna calitate, cat si pentru service-ul profesional prin care au facut o treaba excelenta.

Fie ca aveti nevoie de touchscreen telefon mobil, display telefon mobil, ansamblu telefon mobil, touchscreen tableta, display tableta, ansamblu tableta, incarcator telefon, mufa alimentare tableta, baterie telefon ori de baterie tableta si multe altele, trebuie sa accesati Protableta.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.