Sezon nou din Homeland

homeland

M-am bucurat cand am auzit ca a aparut sezonul nou din Homeland, sezonul cu numarul 4. Primul episod a aparut la inceputul lunii, dar eu abia zilele trecute am apucat sa vad noile episoade, pentru ca am fost destul de ocupat si nu am avut timp sa ma uit la ele.

Homeland este unul din serialele mele favorite si chiar imi place foarte mult idea serialului si actiunea care are loc. Inca din primele episoade este interesant, dar cu timpul va deveni plin de mister si te va face sa te gandesti la cea ce se intampla in el.

Primele episoade din sezonul 4 au fost foarte bine, primul episod a inceput frumos, actiune si mister, exact cea ce caracterizeaza serialul. Inca din primele minute am stiut ca va fi un sezon nou de succes, iar dupa ce am vazut si celelalte episoade mi-am dat seama ca am dreptate.

Acum actiunea are loc in Islamabad si totul devine mai interesant odata ce Carrie ajunge sa aiba un rol important in ambasada.

Daca urmaresti serialul ar trebui sa vezi cat mai repede noile episoade, cu siguranta iti vor placea si vei dori sa vezi continuarea cat mai repede.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *