Sezonul cald

Afara e foarte bine, cald, parca e vara, sper sa o tina tot asa. Venind caldura, toti trebuie sa ne cam cumparam haine noi, pentru noul sezon. Acum e ocazia ca magazinele sa vina cu oferte atractive, pentru ca lumea incepe sa-si cumpere haine noi, fiind cald afara nu se mai potrivesc cele pe care le purtau pana acum. Si eu trebuie sa-mi cumpar niste haine, probabil saptamana viitoare ma voi duce putin prin oras sa vad ce as putea cumpara, chiar daca nu sunt sanse mari sa gasesc ceva bun in orasul meu. Ma gandesc sa cumpar ceva online, stiu cateva magazin cu produse ok la preturi bune, asa ca am toate motivele sa dau o comanda de niste haine. Imi place ca a venit caldura, in sfarsit nu voi mai fi nevoit sa umblu cu haine groase, ma voi imbraca mai lejer, asa cum imi place.

Am vazut pe internet ca unele magazine au scos deja oferte la pantofi dama, chiar daca nu ma avantajeaza, sigur vor fi mai multe oferte in curand. O varianta buna pentru a cumpara haine ar fi sa merg intr-un Mall, acolo sunt multe produse dintre care poti alege, iar daca esti intr-un oras mare sunt mai multe magazine, Malluri si tot asa. Din pacate, la mine in oras nu prea sunt multe magazine mari, pentru a ma duca la Mall trebuie sa plec in alt oras si nu prea e convenabil tot timpul. Nu se merita sa te duci intr-un Mall daca nu iti cumperi mai multe haine, asta in cazul meu, fiind nevoit sa ma duc in alt oras pentru asta. Atunci cand vrei sa faci mai multe cumparaturi si ai mai multi bani de cheltuit, se merita sa faci un drum intr-un oras mai mare pentru a alege ceva frumos.

Daca nu, cumparatul online este o buna alternativa, de multe ori mi-am cumpara haine de pe internet, imi este foarte usor sa caut ceva pe un site mare si sa dau comanda. Cum preturile la transport nu sunt atat de mari, maxim 20 de lei, oricui ii convine sa cumpere ceva de pe internet. Si de pe siteuri din strainatate e convenabil, sunt magazine online foarte mari, unde gasesti o gramada de chestii, iar preturile sunt bune, daca stii unde sa cauti.

In concluzie, o buna varianta pentru a cumpara haine sunt magazinele online, eu le folosesc des si am fost multumit, mai ales pentru ca in maxim 48 de ore a ajuns coletul la mine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.