Sfaturi pentru batranii nostri

Cunoastem cu totii expresia Cine nu are un batran sa isi cumpere. Adesea ii vedem bolnavi si abandonati, neajutorati ceea ce ne face sa ne cutremuram la ideea ca vom ajunge si noi asa la batranete. Insa batranetea nu trebuie sa fie neaparat un chin. Asta deoarece exista o serie de obiecte si dispozitive special create pentru a le face batranilor nostri viata mai usoara. Noi iti spunem cate ceva despre carje si despre bastoanele telescopice.

Numerosi sunt batranii care odata cu inainterea in varsta se confrunta cu probleme locomotorii. Varsta vine totodata si cu o serie de inconveniente cu privire la viata de zi cu zi si dinamismul se diminteaza treptat. Pentru acestia exista pe piata o gama larga de carje, carje ortopedice sau bastoane telescopice. Pentru persoanele in varsta cu mobilitate redusa sau cele care au dificultati de deplasare exista carje ortopedice sau carje antebrat. Cu acest ajutor, persoanele in varsta vor reusi sa isi regaseasca autonomia pentru a umbla atat in interior cat si in exterior fara probleme. Usor de folosit si lejere si ergonomice, carjele ii vor ajuta pe batranii nostri in traseurile de zi cu zi. Vei gasi carje de vanzare la preturi accesibile dar si carje antebrat. Exista carje antebrat din aluminiu dotate cu o manseta reglabila pentru o adaptare mai usoara la dimensiunile anatomice ale antebratului celui care le utilizeaza.

Se recomanda bastoane telescopice pentru persoanele in varsta cu un echilibru instabil. Cu un design modern si inovator, bastonul telescopic este ideal pentru persoanele in varsta care se deplaseaza cu dificultate dar si persoanelor care sufera de dureri reumatice sau cu un grad de deficit minor locomotor. Un baston telescopic poate fi folosit temporar sau permanent de persoanele cu un handicap usor sau de persoanele care necesita recuperare in urma unei interventii chirurgicale. Prin folosirea unui astfel de baston se va compensa instabilitatea din timpul mersului.

Insa bastonul telescopic nu este destinat doar persoanelor in varsta cu probleme de deplasare, este recomandat in egala masura si batranilor excursionisti, care beneficiaza de o forma fizica de invidiat care inca le permite sa mearga in excursii. Se poate regla printr-o simpla rascucire datorita faptului ca este compus din trei segmenti. In cazul in care iti doresti un baston telescopic de la Catena afla ca il poti gasi la cel mai convenabil pret de pe piata.

Batranetea poate fi mai usoara cu ajutorul unor dispozitive potrivite.

One thought on “Sfaturi pentru batranii nostri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.