Siteul tau pentru stiri din judetul Alba

Stire din judetul Alba - www.ziarulapulum.ro
Stire din judetul Alba – www.ziarulapulum.ro

Acum toti citim stirile pe internet, nu prea se mai uita nimeni la TV pentru a vedea stirile. Cat despre ziare, nici ele nu mai sunt atat de populare ca inainte. Acum internetul este sursa de informatie pentru toti, gasesti aproape orice ai nevoie pe internet, motiv pentru care a devenit atat de popular. Ne este mult mai usor tuturor sa folosim internetul decat alte mijloace de a afla informatii, a asculta muzica sau pentru alte activitati. Putem face toate astea stand in fata calculatorului, cea ce este foarte usor pentru toti.

O gramada de afaceri au trecut in mediul online, o multime de magazine si-au deschis si magazine online, pentru ca internetul a devenit locul de unde toti fac cumparaturi, cauta informatii, cauta muzica, locuri de munca si multe altele. Daca gasim aproape tot cea ce avem nevoie intr-un singur loc, nu are rost sa mai umblam peste tot prin oras pentru a face rost de lucrurile pe care le dorim.

Eu nu m-am mai uitat de mult la TV, prefer sa ma uit la un film pe calculator, sa caut informatii pe internet si sa ma uit la emisiunile preferate direct de pe calculatorul meu.

Cateodata mai citesc si stirile din zona mea, fiind destule siteuri unde pot gasi informatiile de care am nevoie. Apar tot timpul siteuri cu stiri pentru fiecare zona, astfel ne vine mult mai usor sa aflam ce s-a mai intampla prin zona noastra, ce lucruri noi au mai aparut, ce evenimente au mai avut loc si care vor mai avea loc.

De exemplu, categoria turism a ziarului online Apulum iti ofera informatii despre obiectivele turistice din zona, evenimente care au loc cat si alte lucruri de interes pentru cei care ar dori sa faca o excursie in zona respectiva. Siteurile de stiri pentru fiecare zona sunt folositoare pentru ca gasesti doar informatiile de care ai nevoie, doar stirile care te intereseaza, fara sa dai peste tot felul de stiri despre subiecte total diferite decat cele pe care le cauti.

Eu cand citesc stirile intru pe siteul orasului meu, stiu ca acolo gasesc doar lucruri care ma intereseaza si stiri din zona mea sau stiri care sunt de interes national, iar din acest motiv prefer sa nu intru pe un  site cu stiri din toata tara, pentru ca imi va fi greu sa caut ceva care sa ma intereseze, printre atat de multe titluri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.