Solutia – un generator 4.2kw de inchiriat

Te confrunti cu o pana de curent sau poate cu necesitatea unui camp de curent care sa-ti ofere intensitatea dorita si necesara efectuarii unor operatiuni? Te ajuta acest generator 4.2kw de inchiriat si nu numai! Multora dintre noi ni s-a intamplat sa ne trezim intr-un impas in care un generator de curent ne-ar fi fost extrem de util pentru a ne desfasura toate procesele pe care le avem in plan. Pentru toti cei care au nevoie de un generator de curent, astazi va voi invata cum sa-l alegeti si care sunt avantajele unui astfel de generator.

Achizitia unui generator electric sau inchirierea acestuia? Dintotdeauna am mers pe ideea ca in anumite situatii cel mai bine este sa te folosesti de lucrurile personale, pe care sa le cumperi de noi. Sunt multe lucruri ce pot fi imprumutate de la rude si prieteni, insa nu-I intocmai recomandat. Cu siguranta ti s-a intamplat cel putin o data sa te gaseasca drept tap ispasitor ca ceva nu ar mai merge/fi la locul lui dupa ce ti-a imprumutat un astfel de utilaj de importanta mare, precum un fierastrau, o drujba, ba chiar un generator. Sunt oameni si oameni! Unii le strica si ulterior le dau imprumut, sperand cu buna cunostinta ca au pe cine da vina si sa-si recupereze paguba.

De aceea mereu am recomandat achizitia de utilaje noi, mai ales cand vine vorba de astfel de utilaje importante. Insa, chiar si asa, trebuie sa recunosc ca exista anumite utilaje ce nu merita a fi achizitionate, dar in niciun caz imprumutate de pe la rude sau vecini, cum este cazul unui generator de curent electric. Daca am tot vorbit despre principalul motiv pentru care nu recomand astfel de imprumuturi de la apropiati, sa-ti spun si de ce nu recomand achizitia lui.

In primul rand, daca nu ti se intampla sa ai nevoie de acesta in rasnduri repetate, ci doar ocazional, chiar nu are rost sa investesti sute sau chiar mii de lei pentru o astfel de achizitie. Bineinteles, cu atat mai mult n-as recomanda o astfel de achizitie la mana a doua, unde iarasi poti risca sa cumperi un utilaj defect sau care aparent functioneaza bine la inceput insa care se defecteaza la scurt timp dupa prima sau primele utilizari. Astfel, cel mai bine este sa cauti niste furnizori de incredere de unde poti inchiria astfel de generatoare. Si da, exista astfel de furnizori care iti ofera generatoare de inchiriat pe diferite perioade de timp la preturi extrem de accesibile. Avantajele inchirierii unui generator Un prim avantaj este reprezentat de costuri.

Asa cum mentionam si anterior, daca apelezi la un furnizor de utilaje de inchiriat, precum SculeDeInchiriat.ro , poti obtine o sumedenie de scule de dimensiuni mari si pentru activitati complexe, pentru constructii civile si industriale dar nu numai, la preturi extrem de mici. Utilajele sunt intretinute si vor sosi la tine in perfecta stare, la fel cum este si cazul unui astfel de generator de curent. Fiecare utilaj vine insotit de toate sculele necesare unei bune functionari, astfel ca nu vei gasi parti lipsa sau sisteme nefunctionale care ti-ar putea pune bete in roate.

O astfel de achizitie iti permite de asemenea sa fii mai flexibil in ceea ce priveste bugetul. Avand in vedere costurile reduse acordate inchirierii unui generator si faptul ca aceste costuri se diminueaza o data cu cresterea perioadei de utilizare (adica nu vei plati un pret fix pe zi, ci pretul va scadea odata cu cresterea intervalului de utilizare), poti aloca sume mai mari de bani pentru proiecte noi sau pentru materiale si accesorii de o calitate mai avansata in domeniul acesta al constructiilor.

De exemplu, in locul unor materiale de o calitate medie, poti opta pentru materiale de o calitate superioara, astfel incat sa te mentii in bugetul stabilit initial sau chiar sa reduci acea suma. Mai mult, nu mai esti nevoit sa depozitezi un generator pe care ai dat o gramada de bani si sa ocupi spatiu pe care il poti folosi in alte moduri. Si echipamentele care nu sunt utilizate regulat pot preintampina probleme daca nu sunt intretinute corespunzator. Astfel, prin inchirierea unui generator, depozitarea va fi temporara sinu trebuie sa aloci investitii si timp pentru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.