Sugestii pentru a alege incaltamintea de birou

Acesta este anul costumului, pantalonului sau fustei incluse, alaturi deincaltaminte dama ideala pentru birou. Acesta este anul in care femeile isi vor arata puterea, pastrand in acelasi timp un aspect ce se incadreaza in tendinte. 

Cu toate acestea, cu imbracamintea de birou vin si pantofii de birou si este important ca fiecare femeie sa aleagaincaltaminte dama piele care se potriveste stilului, personalitatii si nevoilor sale individuale. Gasirea pantofilor de birou potriviti, care completeaza statura si aspectul, poate fi putin complicata, deoarece trebuie ca acest tip de incaltaminte femei piele naturala sa fie atat adecvat, cat si confortabil.

Exista atat de multe stiluri, texturi, culori si tendinte diferite de incaltaminte de birou pentru femei, si poate deveni putin dificil sa gasim ceva potrivit. Ar trebui sa va intelegeti mai bine picioarele, precum si sa aplicati mici reguli despre cum sa aratati si sa va simtiti cel mai bine cu tipul potrivit de incaltaminte office.

Acum, intr-o epoca in care suntem concentrata asupra sanatatii, pantofii de birou confortabili trebuie sa fie o prioritate. In general, suntem inclinate sa purtam incaltaminte cu tocuri inalte, asortate cu costumele noastre, dar acesta nu ar trebui sa fie obiectivul nostru. Estetica este buna, insa avem coloana vertebrala, gleznele si genunchii la care sa ne gandim.

In opinia medicilor, orice trece peste 2 centimetri transforma simplul act de mers intr-o faza dureroasa. Veti fi la munca toata ziua, timp de cel putin opt ore si daca lucrati ore suplimentare sau lucrati in conducere, mai mult de atat. Ca atare, trebuie sa acordati atentie unor sfaturi pentru alegerea pantofilor. 

• Utilizati un pantof cu o talpa mai groasa pentru a ajuta piciorul, oferind o perna pentru absorbtia socului.

• Cautati ceva de calitate superioara, chiar daca ar putea costa mai mult. Pielea este prietena voastra. Superlative.ro va ofera astfel de pantofi. Daca aveti o problema cu purtarea incaltamintei din piele, exista si alternative textile, in nuante naturale.

• Fiti constiente de combinatiile de culori. Potriviti culorile daca puteti sau mergeti pe ceva complementar daca nu puteti. Pantofii de birou ivory cu rochii pastel arata destul de bine, in timp ce o rochie neagra cu pantofi office negri si talpa rosie vor atrage cu siguranta atentia.

• Asigurati-va ca pantofii de birou sunt potriviti. Uneori luam un numar mai mare sau mai mic, deoarece magazinele nu au jumatate de dimensiune. Nu faceti compromisuri ca atare, deoarece veti suferi doar consecintele pe termen lung. Oricat de mult costa o incaltaminte, daca marimea nu este corecta, nimic nu va va proteja de durere.

Pantofii clasici office cu greu se demodeaza, de aceea acestia nu pot lipsi din colectia voastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.