Surprinde momentele in care faci sport

Mie imi place mult sa merg pe bicicleta, chiar daca in ultima vreme am renuntat la acest sport. Inainte mergeam zilnic cativa kilometri, dar in ultima vreme m-am schimbat si nu am mai iesit, dar tot mai am o dorinta de a face mai multe trasee interesante si sa ma plimb cu bicicleta cat de mult pot. M-au impresionat tot timpul povestile cu cei care au calatorit pe bicicleta, chiar daca pare o idee nebuna sa mergi mii de kilometri cu bicicleta si sa ajungi tot timpul obosit la destinatie, pentru unii poate fi un vis, sunt oameni care viseaza sa faca asta de mult timp si care si-ar dori sa aiba posibilitatea de a calatori pe bicicleta.

Uneori mai caut pe Youtube diverse filmari a celor care s-au plimbat prin lume, care au vizitat locuri importante si care au trait experiente unice, calatorind pe 2 roti. Daca ar fi sa am ocazia sa imi cumpar o bicicleta buna si bani pentru a putea calatori mi-as cumpara o camera video GoPro pentru a putea surprinde cele mai interesante momente din aventura mea. Intotdeauna mi-au placut filmarile bine facute cu cei care au calatorit prin lume. Sunt multi astfel de turisti care stiu sa isi spuna povestea intr-un mic videoclip si de cele mai multe ori rezulta un impresionat video in care sa poti urmari cea ce a facut el, in doar cateva minute. Imi place sa mai urmaresc povestea unora care au avut curajul sa place o multime de kilometri cu o simpla bicicleta si bani de drum.

Daca vreti sa vedeti pe cineva care chiar a mers mult pe bicicleta, cautati povestea lui Mark Beaumont care a calatorit destui kilometri si a intrat in cartea recordurilor, sigur vei fi impresionati de povestea lui care chiar este extraordinara.

Consider un aspect important, sa ai filmari si poze dintr-o astfel de calatorie, sa iti poti aminti tot timpul de cea ce ai facut. Deobicei cand plec intr-o vacanta mai speciala fac multe poze, pentru ca uneori imi place sa ma uit la pozele si filmarile pe care le am si sa-mi amintesc de cum a fost acea zi sau cum au fost zilele petrecute in anumite locuri.

Nu stiu cati dintre voi aveti partea de astfel de moment, dar cu siguranta ati vazut cu totii imagini filmate cu camerele GoPro, care sunt foarte populare in intreaga lume. Sunt cunoscute ca fiind camerele sportivilor pentru ca ei sunt cei care le folosesc cel mai des, filmand diferite moment din viata lor.

Cel mai mult imi plac filmarile in care sunt prezentate diferite coborari periculoase cu bicicleta, parca poti simti si tu adrenalina de care are parte cel mai filmeaza. Daca te gandesti la ce pericole se expun cei care fac astfel de lucruri, parca nu prea mai ai aceeasi dorinta ca inainte, gandindu-te ca o cazatura ar putea fi fatala sau te-ar putea accidenta foarte grav.

In concluzie, daca vrei sa iti amintesti tot timpul ce aventuri ai avut si daca vrei sa le arati altora cum te-ai distrat, o camera video GoPro este alegerea potrivita.

3 thoughts on “Surprinde momentele in care faci sport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.