Tableta Allview Viva D8

Toti ne dorim tablete performante pentru ca au devenit ceva la moda si chiar merita banii. Si eu as vrea sa am o tableta, astfel as putea sa pierd timpul altfel in anumite momente. As putea sa fiu conectat la internet tot timpul, cand plec undeva, cand sunt pe tren sau cand ma duc cu alte treburi. Pe tren e cel mai plictisitor, eu ma mai duc pe la Iasi sau Bucuresti si fac 3 ore si respectiv 5 ore, deci plictiseala maxima. Cu o tableta trece altfel timpul, mai poti sta pe un joc, pe internet sau poti sa iti faci treaba. Pentru mine ar fi ideal sa am o tableta, as putea scrie pe blog atunci cand ma duc undeva, as putea sa folosesc acel timp. Mai jos voi vorbi despre Viva D8, o tableta de la Allview.

La o tableta mi se pare foarte important sa aibe 3G, pentru mine este ceva decisiv in alegere unei tableta. Acesta tableta are, deci are un plus de la mine. Stim ca e mai greu cu wirelessul,  asa ca o cartela cu internet ne poate salva in multe momente. GPS-ul este la fel de important, atunci cand esti intr-un oras mare pe care nu-l cunosti iti vine greu sa te orientezi, daca ai GPS la tableta imediat poti sa gasesti drumul catre casa sau orice alta destinatie, iar aceasta tableta dispune si de GPS.

Displayul de 7.9 inch cu o rezolutie de 1024×768 pixeli iti va oferi o experienta de utilizare mult mai placuta. Displayul este putin mai mare decat multe alte tableta, in general fiind de 7 inch. Nu cred va deranjeaza un display mare, este ceva ce ne convine, mai ales atunci cand vrei sa vedem un film sau sa ne jucam.

Procesorul este unul Dual Core de 1.3 GHz, iar memoria ram este de 512 MB. Cei de la  Allview promit ca aplicatiile vor rula fluent si rapid, iar procesorul grafic Mali 400 va ajuta sa rulati jocuri de ultima generatie.

Pot sa spun ca imi place tableta, are exact cea ce caut eu, nefiind foarte pretentios.

Allview VivaD8

2 thoughts on “Tableta Allview Viva D8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.