Tableta AX4 Nano de la Allview

Dupa cum bine stiti, cei de la Allview lanseaza foarte des produse noi. In 2013 au lansat multe telefoane si tablete, unele mai performante altele mai putin, dar important este ca munca lor este de admirat. Toate produsele lor sunt ok din punct de vedere al raportului calitate-pret, sunt produse ieftine destul de bune, unele chiar foarte performante care va vor bucura cu functiile lor.

ax4-nano-semi-profil_portrait ax4_nano_poza_principala_iconuri

Acum sa vorbim despre tableta Allview AX4 Nano, o tableta care arata foarte bine si are performante de admirat. Costa doar 409 lei si pentru acest bani ofera foarte multe. Imi place foarte mult ca este o tableta subtire si usoara. Cantareste doar 256 de grame, deci este o tableta foarte usoara. Atunci cand pleci la munte, la mare sau in orice alt loc departe de casa, nu prea ai laptopul cu tine pentru ca nu ai chef sa-l cari, fiind mai greu. O tableta este perfecta pentru calatorii, mai ales aceasta care are si 3G, deci puteti folosi internetul de pe cartela. Daca esti undeva la munte sigur nu vei avea wireless, dar sunt sanse mari sa prinzi 3G. Daca ai o astfel de tableta este cel mai bine sa-ti cumperi o cartela separata unde sa iti activezi optiuni cu internet. Dai cativa euro in plus pe luna, dar macar stii ca ai internet tot timpul si unde vrei. Sigur ca este mai bine prin wireless, viteza fiind mult mai mare, dar nu ai tot timpul la dispozitie o retea wireless fara parola.

Tableta se poate transforma intr-un telefon, daca ii pui cartela vei putea suna si trimite mesaje ca de pe orice alt telefon. Sigur ca nu iti convine sa ai un telefon de 7 inch, ar fi ciudat sa vorbesti la o tableta, dar este folositoare in multe alte situatii.

Pentru mine o tableta inseamna ceva util, nu doar jocuri si Facebook. Tableta ta poate fi transformata intr-un GPS, lucru foarte important. Cand esti intr-un oras mare pe care nu-l cunosti este cel mai bine sa ai un telefon sau o tableta la indemana. Astfel vei putea sa ajungi acolo unde trebuie mult mai usor.

Daca iti place sa faci poze sau vrei sa vorbesti cu prietenii prin video call, ai la dispozitie 2 camere foto, una de 3 MP si una 1 MP. Stiu ca nu sunt foarte performante, dar pentru poze la nevoie sunt bune. Din cate am citit pe siteul lor, camera principala are o functie vocala, iar atunci cand spui “cheese” se va declansa camera foto.

Stiu ca toti ati auzit de Android si vreti sa aveti la dispozitie cat mai multe aplicatii si jocuri. Tableta ruleaza pe sistemul de operare Android, versiunea 4.2.2 Jelly Bean.

 

6 thoughts on “Tableta AX4 Nano de la Allview

  1. am aceasta tableta si po pot face sa se duca aplicatiile care le descar pe memoria de 2gb nu cea de 1 va rog ajuatima

  2. am aceasta tableta si vreau sa se duca aplicatiile care le instalez pe memoria de 2 gb nu pe cea de 1 cum asi putea sa fac

  3. Am această tabletă de puțin timp și nu m-a interesat să trimit melodii cuiva după ea . Asta este întrebarea mea : pot să fac asta / adică să trimit melodii ? Și dacă da cum o fac ????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.