Te mai joci online?

Jocurile online sunt inca o metoda buna de a te distra putin intr-o mica pauza. Chiar daca performanta grafica pe care o au astazi calculatoarele te pot impresiona oricand, fiind o multime de jocuri foarte realiste si cu efecte speciale pe care nu le vezi prea des. Tehnologia avanseaza pe zi ce trece si tot timpul vom avea parte de lucruri noi in acest domeniu. Jocurile video fac parte dintr-o industrie foarte cautata de tineri. Atunci cand apare un joc nou cei mai multi incearca sa-l cumpere cat mai repede, pentru a-l putea incerca acasa.
Totusi, eu am ceva timp de cand nu am mai pierdut timpul cu jocurile, preferand sa fac alte lucruri decat sa ma joc ore intregi la calculator. Sunt genul de om care se lasa captivat foarte usor de jocurile video, iar atunci cand ma apuc de un joc imi vine greu sa incetez sa-l mai joc.
Astfel, atunci cand am nevoie de putina relaxare sau pur si simplu vreau un joc, aleg sa intru pe internet si sa caut jocuri online sau sa ma joc pe tableta. Cum ma plictisesc repede de jocurile simplu, cum sunt cele online, este cea mai buna varianta pentru mine.
Chiar zilele trecute am dat peste un site unde am gasit cateva jocuri mai ciudate, cum ar fi niste jocuri cu dinozauri zburatori, chiar daca suna ciudat, atunci cand vrei sa te joci 5-10 minute in pauza ta, sigur le vei gasi folositoare.
In concluzie, pentru a evita sa pierd prea mult timp in fata calculatorului cu jocurile, aleg sa deschid pagina web si sa ma joc cateva minute ceva online, fiind mai bine pentru mine.

One thought on “Te mai joci online?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.