Teamnet, calea spre o societate inteligenta

Tehnologia face parte din viata noastra, ne face viata mai usoara, avanseaza de la o zi la alta. Revolutia tehnologica ce a avut loc in ultimii ani a schimbat radical felul in care se vorbeste despre IT. Industria nu mai poate functiona fara tehnologie, orasele mici si mare se folosesc de infrastructura tehnologica pentru a imbunatati traiul localnicilor.

Teamnet este un grup, unul din cei mai importanti intregratori IT de la noi din tara, un grup ce se afla in topul angajatorilor de la noi din tara. Teamnet mizeaza pe inovatie. Teamnet Romania reprezinta un grup ce colaboreaza cu parteneri importanti, de prim rang precum Microsoft, Orange, Oracle sau Airbus.

Teamnet egineering ca parte a grupului Teamnet Romania este o companie cunoscuta pentru faptul ca ofera expertiza in consultanta, proiectare si asistenta tehnica. In plus, Teamnet engineering ofera mentenanta din domenii variate precum agricultura, energie, servicii publice sau transport. Teamnet engineering reprezinta cel mai important furnizor de lucrari de inginerie din domeniul SCADA, sisteme de apa si canalizare, automatizari si gestionarea deseurilor.

Grupul Teamnet a fost fondat in anul 2001 si este clast in top 3 integratori de sisteme in Romania. Teamnet si-a adus constributia la dezvoltarea societatii noastre datorita pozitionarii tehnologiei drept sistem nervos al organizatiilor din sectoarele publice si private.

Istoria grupului Teamnet  a inceput in anul 2001, an in care actualii membri ai echipei de management, cu alte cuvinte, patru studenti pasionati de tot ce tine de informatica au decis sa puna bazele a ceea ce urma sa devina grupul Teamnet. In cadrul acestui grup prioritar este spiritul de echipa, talentul, evolutia si determinarea. Teamnet International ofera consultanta specializata in ceea ce priveste managementul sistemelor integrate si al numeroaselor proiecte cu finantare europeana, avand in spate o experienta solida in ceea ce priveste managementul de proiecte, consulanta de bussines, design de procese industriale, consultanta IT sau asistenta tehnica. In dezvoltarea solutiilor propuse specialistii Teamnet folosesc numai putin de 120 de tehnologii si dezvolta noi produse, in domenii de anvergura.

Teamnet in cifre:

  • Peste 20 de proiecte europene de dezvoltare si cercetare;
  • 800 de angajati ;
  • peste 1500 de certificari ale echipei ;
  • peste 110 milioane de incasari in 2015 si 2016 ;
  • 6 sedii in Romania ;
  • 6 sedii in strainatate (Belgia, Elvetia, Croatia, Serbia, Moldova, Turcia) ;
  • 11 sedii noi in urmatorii 5 ani ;

Mai multe despre Teamnet  Engineering Romania puteti afla in articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.