Teamnet.ro – ce avantaje iti poate aduce?

Povestea grupului Teamet a inceput in anul 2001 cand membrii echipei actuale de conducere, la acea vreme, patru studenti pasionati de informatica, au pus bazele a ceea ce avea sa devina grupul Teamnet. Anii ce au trecut au demonstrat ca povestea Teamnet Romania vorbeste despre spirit de echipa, management de top, dezvoltare, talent si determinare.

Evolutia spectaculoasa a Teamnet Romania a creat, an de an, necesitatea de a integra, in orice moment, noi specialisti in cadrul echipei. Teamnet Romania alaturi de Bogan Padiu Teamnet le ofera angajatilor oportunitatea de a se dezvolta in permanenta in cadrul unui sistem concurential, dedicat crearii si dezvoltarii prin intermediul tehnologiei.

Avantajele oferite de Teamnet angajatorilor sai cuprind pachete salariale motivante, un buget anual de formare si experienta de neegalat de a participa la activitati inedite de promovare in sanul echipei. Eforturile dirijate in continuu catre dezvoltarea echipei, eforturi depuse de Bogdan Padiu Teamnet si nu numai, sunt recunoscute de premiile si distinctiile primite. In 2014 Teamnet International ocupa locul doi in clasamentul celor mai buni angajatori din Romania.

Programul From Zero to Hero. Prin intermediul acestui program, Teamnet International le ofera tinerilor talentati din Romania cursuri intensive gratuite in sanul societatii, in domenii variate precum analiza afacerilor. La sfarsitul programului cursantii au posibilitatea de a participa la un program de stagiu remunerat ce dureaza trei luni.

Incepand cu anul 2010, Teamnet Romania a dezvoltat un stagiu de formare platit, unul din cele mai importante din Romania. An de an, grupul cauta studenti la universitate, pasionati de domeniul in care activeaza grupul. Fie ca sunt olimpici sau recomandati de rezultatele scolare exceptionale, acestia sunt bineveniti in echipa Teamnet in cadrul careia vor castiga o experienta pretioasa in domeniul IT&C.

Teamnet pune mare pret pe mediul de lucru, pe atmosfera de la locul de munca. Pentru grupul Teamnet este esential sa opereze intr-un mediu care sa optimizeze capacitatile intelectuale, care sa usureze interactiunea.

Teamnet Romania crede in evolutie si este perseverenta in a evolua an de an. Evolutia societatii, in orice domeniu, devine posibila doar prin transformare. Grupul a constatat faptul ca o schimbare majora poate fi realizata daca prima transformare este produsa la nivel de mentalitate, ceea ce se reflecta in egala masura si in transformarea unui sistem, a felului in care se desfasoara lucrurile.

Teamnet crede in ineligenta si in capacitatea de a crea inovatie si este determinata de a face lucrurile sa se miste, sa transforme imposibilul in posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.