Un telefon care chiar merita

Este vorba de Samsung Galaxy Note 3, un telefon care chiar daca are un pret maricel, face toti banii. Costa peste 2500 de ron, dar ofera functii pe care nu le avem pe multe alte dispozitive mobile. Pentru unii poate fi considerat ca o tableta, are 5.7 inch iar deja nu e un simplu telefon. Stim cu totii ca cei de la Samsung au cam cele mai bune telefoane, scot pe piata niste gadgeturi uimitoare pe care ni le dorim cu totii, dar preturile mari nu prea ne lasa sa ne apropiem de ele.

[buton]

samsung galaxy note 3

 

Iti ofera un procesor puternic Quad Core de 2300 MHz, daca ne gandim bine sunt calcultoare care au procesoare mai slabe. Va dati seam ce puteti rula ce acest telefon, avand un procesor atat de puternic. Cu o memorie Ram de 3 GB nu veti avea probleme cu el, asta este sigur. Aveti si o memorie interna de 32 GB, iar daca nu va ajunge, cea ce este cam imposibil, mai puteti sa cumpara un card microSD de 64 GB, dar deja ar fi prea multa memorie si sigur nu o veti folosi pe toate niciodata.

Camera de 13 MP poate face poze la o rezolutie de 4128 x 3096 si poate filma Full HD la 60 FPS. Este bine ca aveti si 4G, daca folositi internetul de pe cartela veti avea nevoie de viteza mai mare, iar 4G-ul va ofera asta.

Daca as avea acest telefon as face multe cu el, nu as mai folosi atat de des calculatorul, sigur poti scrie destul de usor si cu un astfel de telefon pentru ca are un ecran mare si iti vine usor sa tastezi.

Cam atat am vrut sa spun despre acest telefon, e unul dintre cele mai apreciate telefoane de la Samsung, daca nu chiar cel mai apreciat, dar pretul este pe masura.