Telefoane noi care vor aparea in 2017. Ce alegi?

Chiar daca anul 2017 este abia la inceput, un nou val de smartphonuri Android incep sa isi faca aparitia pe piata. Anul 2017 va fi cu siguranta anul inovatiei in termeni de telefoane inteligente. Avem deja o idee vaga cu privire la cele mai asteptate telefoane ale anului 2017 si ne-am gandit sa iti oferim si tie aceste informatii pentru a decide daca vreunul din ele merita sa fie achizitionate.

Samsung Galaxy S8. Dupa fiasco-ul creat de lansarea pe piata a telefonului Samsung Galaxy Note 7, considerat un telefon creat in graba rechemat de doua ori si oprindu-se productia si comercializarea sa dupa ce, din cauza unui defect al bateriilor multe au luat foc, Samsung a dezamgit multa lume. Insa cei de la Samsung promit ca Samsung Galaxy S8 marcheaza debutul unei noi ere. Telefonul urmeaza sa fie lansat in luna aprilie. Dispozitivul vine cu o premiera: functia Continuum cu ajutorul careia, la nevoie telefonul inlocuieste desktopul, cu un processor Qualcomm Snapdragon 835, un ecran 4K si 8GB de memorie.

Google Pixel 2. Modelele Nexus sunt moarte si ingropate si succesorii dispozitivelor Google Pixel si Pixel XL sunt deja in curs de dezvoltare. Conform ultimelor zvonuri, noul Google Pixel 2 va fi rezistent la apa si la praf in timp ce modelele actuale propun doar o certificare IP53 din lipsa de timp. Telefonul urmeaza sa fie lansat in toamna anului 2017 si va fi un telefon mai rapid, va folosi un Snapdragon 83X si va avea o camera foto mai performanta.

One Plus 4. Chiar daca lansarea sa este prevazuta pentru luna iulie, One Plus 4 incepe sa faca deja furori. Telefonul urmeaza sa fie dotat cu Snapdragon 830. Nimic iesit din comun pana acum. Noteaza faptul ca telefonul urmeaza sa fie dotata cu 8GB memorie si o camera foto de 23 de megapixeli. Pretul nu este cunoscut insa stim ca pretul telefoanelor One Plus creste de la an la an.

LG G6. Dupa ce a incercat sa inoveze cu modelul G5 insa nu a reusit, constructorul coreean pare sa fi decis sa renunte la module.  Telefonul urmeaza sa fie lansat in februarie in Barcelona dorind sa lanseze flagshipul inainte ca cei de la Samsung sa lanseze S8. Procesorul asteptat este Snapdragon 835, va fi dotat cu 6GB RAM si 64 GB spatiu de stocare. Sistemul de operare ales este Android Nougat si ofera o serie de functii speciale precum si suport pentru scanarea irisului.

Tu ce smartphone alegi in 2017?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.