Televizoare Ultra HD

Cu siguranta toti ati vrea astfel de televizoare, mare si cu o claritate de invidiat. Aceste televizoare Ultra HD  sau televizoare 4K, cum mai sunt numite sunt perfecte pentru a vedea filme sau pentru te juca. Rezolutia televizoarelor Ultra HD este de 3840×2160 spre deosebire de cele Full HD care au rezolutia de 1920×1080. Ganditi-va cat de mare e diferenta, imaginea va fi mult mai calitativa decat la cele Full HD.

Un film pe un astfel de televizor va fi o reala experienta. Culorile si detaliile pe care le veti putea observa pe ecranul mare a televizoarelor Ultra HD va vor face sa va dati seama ca se merita o investitie mai mare si va veti schimba parerea despre televizoarele Full HD. Cu totii vrem sa avem ecrane mari sa ne putem juca sau vedea filme la un alt nivel. Nu ne mai multumim cu un mic monitor sau un televizor normal, acum apar tot felul de jocuri si filme care ne fac sa vrem ceva mai performant.

Cand apare un film nou prefer sa ma duc la cinema sa-l vad, chiar daca dau cativa bani in plus se merita. Eu am un monitor de 17 inch, deci mai bine ma uit la cinema la un film nou care merita, calitate este mult mai ridicata, sonorul are si el o parte importanta atunci cand te uiti la film. Nu poti sa le ai pe toate acasa, va trebui sa te limitezi daca nu ai prea mult bani de investit.

E cu totul altceva cand ai in fata un ecran mare si niste ochelari 3D, se vede altfel filmul. Vei putea observa toate detaliile, vei avea o alta parere despre film. Cand esti acasa si te uiti la micul tau monitor e mare diferenta, dar daca ai televizoare de ultima generatie si un sistem audio bun, atunci poti sa-ti faci un mic cinema la tine in camera.

2 thoughts on “Televizoare Ultra HD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.