Am terminat serialul Lost

lost

Aseara am vazut ultimul episod din serialul Lost, un serial pe care l-am inceput acum ceva timp, dar nu m-am uitat chiar in fiecare zi, motiv pentru care l-am terminat cam greu. Deobicei cand urmaresc un serial, in maxim o luna este gata, dar cum acum este vara, nu prea mai stau in casa la fel de mult, asa ca nu am avut timp sa ma uit la el tot timpul.

Cand am inceput sa va uit la serial nu parea sa fie atat de interesant, povestea de la inceput fiind destul de simpla. Dupa cateva episoade, lucrurile se complica si iti va fi greu sa intelegi toate lucrurile care se intampla. Imi place ca este un serial complicat si va trebui sa fii foarte atent la detalii pentru a intelege, astfel poti pierde firul si nu vor mai avea sens lucrurile.

In serial este vorba de un grup de oameni care au naufragiat pe o insula, care se dovedeste a fi una speciala care le vor crea probleme tuturor. Serialul a inceput in anul 2004, dar a fost termina abia in 2010. Cele 6 sezoane sunt captivante si cu siguranta o sa va placa, daca va hotarati sa va uitati la el.

Pe IMDB are o nota buna, 8.6, deci il consider un serial care merita urmarit. Cu toatea astea, mie nu prea mi-a placut finalul, a fost cam simplu si nu a reusit sa ma impresioneze, eu zic ca se putea mai bine.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *