Am terminat serialul Sons of Anarchy

Am spus aici ca am inceput sa ma uit la serialul Sons of Anarchy, un serial pe care mi l-a recomandat un prieten si cea ce mi-a povestit el m-a facut sa incep sa-l urmaresc. Eu sunt un mare fan a serialelor, tot timpul caut seriale bune si le urmaresc cu mare interes.

Sons of Anarchy mi s-a parut un serial foarte bun, chiar il pot plata in topul serialelor preferate de mine. Serialul s-a terminat la 7 sezoane, cred eu, dar unii vorbesc despre posibilitatea aparitiei unui sezon 8. Totusi, daca e sa iau in considerare evenimentele ce au avut loc in sezonul 7, cred ca sunt sanse mici sa apara noi episoade, pentru ca au murit prea multe persoane importante, care erau esentialul serialului.

Primele episoade au aparut in 2008, iar pana acum s-au adunat un numar de 95 de episoade. Nota serialului pe IMDB este 8.7, una nu foarte mare pentru un serial. Consider ca ar fi meritat o nota mai mare, povestea fiind foarte interesanta si plina de actiune.

In serial este vorba de Jax Teller, membru unui club de motociclisti, aceasta devenind mai tarziu chiar presedintele clubului. Jax incearca sa impace viata clubului cu viata de familie, dar fiind o sarcina dificila nu reuseste sa faca asta chiar cum si-ar fi dorit.

Clubul se ocupa cu vanzarea de arme, iar Jax incearca sa scape de aceasta afacere, dorind sa inceapa afaceri legale, care sa fereasca clubul de probleme si de lupte cu alte cluburi din zona.

Serialul a fost foarte interesant pentru mine, asa ca va recomand sa-l urmariti, poate o sa va placa.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *