Ti-ai angaja o bona?

Acum e la moda sa lucreze ambii parinti, nu mai e ca inainte cand lucra doar barbatul si femeia statea acasa sa aiba grija de copii. S-au mai schimbat lucrurile, de mici copiii sunt trimisi la camin pentru a sta acolo cat timp parintii sunt la munca, urmand sa vina seara sa ii duca acasa. Altii prefera sa angajeze o bona, sa o lase acasa cu copilul sa aiba grija de el. Daca ar fi dupa mine, cea mai buna varianta ar fi angajarea unei bone, pentru ca aceasta va avea mai multa grija de copilul tau decat angajatii de la un camin, care mai au si alti copii in grija.

E alta treaba cand copilul sta acasa si se obisnuieste cu locul, mi se pare mult mai ok asa. Unii poate nu isi permit sa angajeze o bona si din acest motiv isi trimit copii la camin. Cel mai bine ar sa stea mama cu el, dar cum vremurile sunt din ce in ce mai grele, nu se mai poate trai asa usor doar cu un salariu, e nevoie de msalault mai multi bani pentru a duce o viata decenta.

Daca esti in cautarea unei bone poti sa intri pe siteul ProBona si sa cauti acolo pe cineva care sa aiba grija de copilul tau. Trebuie sa stii ce cauti, sa alegi o persoana potrivita care sa se poarte frumos cu un copil si sa se priceapa la asta, nu vrei sa iti lasi copilul pe mana cuiva care nu prea are chef sa-l ingrijeasca cum trebuie. Este importat ca un copil sa fie crescut bine, sa fie invatat de mic ce e bine si ce e rau, pentru ca mai tarziu va trebui sa ia deciziile singur. La o anumita varsta trebuie sa ii lasi si putina libertate, pentru a se invata putin cu lumea asta, sa isi dea seama cum e viata si ca nu e asa usor sa ajungi cineva mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.