Tot mai obosit

Nu stiu ce se intampla cu mine dar ma trezesc in fiecare dimineata tot mai obosit. De ceva timp nu mai reusesc sa ma obisnuiesc cu trezitul dimineata, iar asta e o problema pentru mine. Nu am un program foarte incarcat, am inceput sa ma organizez mai bine si acum stau mult mai bine cu timpul. Cand vin de la scoala imi rezolv treburile pe care le am pe internet, mai scriu cateva articole pe blog, mai fac cea ce mi-am propus in seara trecuta si dupa ma apuc sa invat putin pentru bac. 

Nu mai este chiar atat de mult timp pana in vara, trece imediat si nu vreau sa ma trezesc ca nu stiu nimic si mai am doar o luna pana la examen. Dupa parerea mea, acum este momentul potrivit cand ar trebui sa se apuce toti de invatat pentru acest exament.

Dupa ce termin cu invatatul ies afara si stau pana mai tarziu, probabil din acest motiv nu prea am chef sa ma trezesc la 7 in fiecare dimineata. Inainte puteam sa dorm si 4 ore pe noapte, nu aveam probleme la trezit si ma simteam bine toata ziua, dar acum imi trebuie mai mult somn, dar nu cred ca imi voi schimba programul, nu prea fac asta des.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *