Transcendence

In mica mea plimbare pana la Bucuresti am vazut cateva filme la cinema, printre care si Transcendence. M-am hotarat sa il urmaresc din cauza reclamelor vazute inainte de filmul Non-Stop, reclame care promoveaza diferite filme pe care le poti vedea la cinema sau care urmeaza sa apara.

Idea filmului este buna, chiar foarte interesanta, incat am hotarat sa ma uit si la el. Din pacate, calitatea filmului nu este prea mare, m-am plictisit in mare parte, dar sunt moment care iti trezesc interesul. Este vorba de un om care ar fi trebuit sa moara, dar sotia lui impreuna cu un prieten a reusit sa-l “instaleze” intr-un calculator, astfel incat acel computer sau program sa fie omul in sine.

Nu prea reusesc sa descriu despre ce este vorba, fiind putin mai complicat. Daca te vei hotara sa vezi filmul, vei sta putin pe ganduri la final, gandindu-te cum ar fi daca s-ar putea asa ceva, ce schimbari ar avea loc in lumea asta si daca ar fi un lucru bun. Cu toate ca filmul are parti slabe, motiv pentru care are nota 6.4 pe IMDB, va recomand sa-l urmariti, macar pentru a vedea idea din acesta.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *